Bag om Opskriften på bedre hud i overgangsalderen
Første målrettede bog om huden i overgangsalderen sætter fokus på mad og hudpleje, der kan hjælpe mod det kaos, som ændringer i hormonerne skaber.
Hvad stiller man op, når den hud, man troede, man kendte ud og ind, pludselig opfører sig helt anderledes? Når man føler sig forvandlet til en voksenteenager med en hud, der måske er bumset, tør og fedtet på én gang?
”Langt de fleste kvinder oplever, at deres hud ændrer sig, når hormonerne dykker. Men det er i høj grad muligt selv at gøre en positiv forskel – med de rette ingredienser i hudplejen og på tallerkenen,” siger skønhedsekspert Anette Kristine Poulsen og ernærings- og madspecialist Ditte Ingemann. Opskriften på bedre hud i overgangsalderen er deres fælles formel for, hvordan kvinder i overgangsalderen konkret skal gå til værks for at holde huden sund og rar at leve i.
En no bullshit-tilgang, som skærer igennem reklameløfter og mirakelkure. Pointen er at vælge den rette strategi – og at følge den benhårdt med gode, daglige rutiner.
Bogen bygger på veldokumenterede ingredienser og metoder. Anette har undersøgt dermatologisk forskning, taget hudlæger i ed og nærstuderet ingredienslister. Og Ditte har kreeret bogens nemme og velsmagende opskrifter, hvor der er skruet op for antiinflammatoriske råvarer og planteøstrogener, der kan mindske symptomer på overgangsalderen, også i huden.
Vis mere