Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Panini - Jennifer Joyce - E-bog

- Simple opskrifter på klassiske italienske sandwich

Bag om Panini

Er du træt af de samme ensformige sandwich? Så er panini svaret. Disse originale italienske sandwich laves med fyld af fløjlsblød ost, der smelter, og velsmagende kød eller grøntsager, alt sammen mellem sprødristet brød. Der skal kun nogle få enkle ingredienser til og en elektrisk panini toaster eller en rille grillpande for at tilberede lækker, enkel mad i en fart. Begynd dagen med et mættende måltid, som kun tager fem minutter at tilberede. Panini til morgenmad rummer gode ideer til sandwich til morgenmad eller brunch, som f.eks. æg, bacon, spinat og vellagret cheddar, og røget laks, flødeost, tomat, rødløg og kapers. Under Panini med kød finder du gode ideer til snacks, frokost og en let middag. Prøv krydret salami, provolone, artiskok og peperoncini, eller hvis du godt kan lide italiensk pizza, er pepperoni, mozzarella, sorte oliven og pesto en kombination, du helt sikkert vil synes om. Kreative ideer til Panini med grøntsager beviser, at kød ikke er nødvendig for at give smag. Prøv grillet aubergine, rødløg, ricotta og pesto af soltørrede tomater eller den enkle, men fine blanding af portobello champignon med taleggio og pesto.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778576835
  • Udgivet:
  • 21. Januar 2009
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Panini

Er du træt af de samme ensformige sandwich?
Så er panini svaret. Disse originale italienske sandwich laves med fyld af fløjlsblød ost, der smelter, og velsmagende kød eller grøntsager, alt sammen mellem sprødristet brød. Der skal kun nogle få enkle ingredienser til og en elektrisk panini toaster eller en rille grillpande for at tilberede lækker, enkel mad i en fart.
Begynd dagen med et mættende måltid, som kun tager fem minutter at tilberede. Panini til morgenmad rummer gode ideer til sandwich til morgenmad eller brunch, som f.eks. æg, bacon, spinat og vellagret cheddar, og røget laks, flødeost, tomat, rødløg og kapers.
Under Panini med kød finder du gode ideer til snacks, frokost og en let middag. Prøv krydret salami, provolone, artiskok og peperoncini, eller hvis du godt kan lide italiensk pizza, er pepperoni, mozzarella, sorte oliven og pesto en kombination, du helt sikkert vil synes om.
Kreative ideer til Panini med grøntsager beviser, at kød ikke er nødvendig for at give smag. Prøv grillet aubergine, rødløg, ricotta og pesto af soltørrede tomater eller den enkle, men fine blanding af portobello champignon med taleggio og pesto.

Brugerbedømmelser af PaniniFind lignende bøger
Bogen Panini findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.