Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Persondataretaf Dorte Høilund Du sparer 10% ift. forlagets pris Spar 10%

Persondataret

Bag om Persondataret

Bogen giver en systematisk indføring i de gældende regler og retningslinjer på området. Den giver en aktuel fremstilling af feltet, som det ser ud efter persondataforordningen og databeskyttelsesloven, der begge er trykt i bogen. Denne 3. udgave er generelt ajourført, herunder opdateret med nogle af de nyeste udtalelser og afgørelser. Persondataretten er blevet helt central de seneste årtier i takt med den hastige teknologiske udvikling. Offentlige myndigheder og private virksomheder har nu mulighed for at anvende personoplysninger i et hidtil uset omfang. Dette stiller større krav til, at personoplysninger behandles forsvarligt. Persondataområdet reguleres af EU’s persondataforordning og databeskyttelsesloven, der sammen indeholder både reviderede og nye regler om behandling af personoplysninger. Som eksempel kan nævnes nye og skærpede rettigheder til borgerne. Derudover skal alle offentlige myndigheder og visse private virksomheder have en databeskyttelsesrådgiver. Endvidere stilles der større krav til dokumentation, og overtrædelse af forordningen medfører skærpede sanktioner. Dorte Høilund er jurist og ejer af HØILUND Juridisk Rådgivning og har i mange år undervist i forvaltningsret og persondataret. Hun er forfatter til Persondataloven. En indføring (3. udgave 2015) og Retssikkerhed og juridisk metode (2. udgave 2018).

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788741275109
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 400
  • Udgivet:
  • 3. August 2020
  • Udgave:
  • 3
  • Størrelse:
  • 184x248x29 mm.
  • Vægt:
  • 707 g.
  • 270,95 kr.
  • 300,00 kr.
  • 29,05 kr. (10%)
  • 39,95 kr.
  • 1-3 hverdage
  • 12. August 2020
Andre bøger af Dorte Høilund
Vis alle titler
Beskrivelse af Persondataret
Bogen giver en systematisk indføring i de gældende regler og retningslinjer på området. Den giver en aktuel fremstilling af feltet, som det ser ud efter persondataforordningen og databeskyttelsesloven, der begge er trykt i bogen.

Denne 3. udgave er generelt ajourført, herunder opdateret med nogle af de nyeste udtalelser og afgørelser.

Persondataretten er blevet helt central de seneste årtier i takt med den hastige teknologiske udvikling. Offentlige myndigheder og private virksomheder har nu mulighed for at anvende personoplysninger i et hidtil uset omfang. Dette stiller større krav til, at personoplysninger behandles forsvarligt.

Persondataområdet reguleres af EU’s persondataforordning og databeskyttelsesloven, der sammen indeholder både reviderede og nye regler om behandling af personoplysninger. Som eksempel kan nævnes nye og skærpede rettigheder til borgerne. Derudover skal alle offentlige myndigheder og visse private virksomheder have en databeskyttelsesrådgiver. Endvidere stilles der større krav til dokumentation, og overtrædelse af forordningen medfører skærpede sanktioner.

Dorte Høilund er jurist og ejer af HØILUND Juridisk Rådgivning og har i mange år undervist i forvaltningsret og persondataret. Hun er forfatter til Persondataloven. En indføring (3. udgave 2015) og Retssikkerhed og juridisk metode (2. udgave 2018).
Brugerbedømmelser af Persondataret


Andre købte også..
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.