Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Preserving with Pomona's Pectin - Allison Carroll Duffy - Bog

- The Revolutionary Low-Sugar, High-Flavor Method for Crafting and Canning Jams, Jellies, Conserves, and More

Bag om Preserving with Pomona's Pectin

In this first official Pomona's Pectin cookbook, you'll learn how to use this revolutionary product and method to create marmalades, preserves, conserves, jams, jellies, and more.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781592335596
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 176
  • Udgivet:
  • 10. maj 2013
  • Størrelse:
  • 194x234x16 mm.
  • Vægt:
  • 446 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

  • BLACK FRIDAY
    : :

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Preserving with Pomona's Pectin

In this first official Pomona's Pectin cookbook, you'll learn how to use this revolutionary product and method to create marmalades, preserves, conserves, jams, jellies, and more.

Brugerbedømmelser af Preserving with Pomona's Pectin



Find lignende bøger
Bogen Preserving with Pomona's Pectin findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.