dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Principles of Enzymology for the Food Sciences - John R. Whitaker - Bog

Bag om Principles of Enzymology for the Food Sciences

Explains the fundamentals of enzymology and describes the role of enzymes in food, agricultural and health sciences. This title provides methods for protein determination and purification; examines the concept of hysteresis; and, furnishes information on proteases, oxidases, polyphenol oxidases, lipoxygenases and the enzymology of biotechnology.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824791483
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 648
  • Udgivet:
  • 30. November 1993
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 156x234x34 mm.
  • Vægt:
  • 1043 g.
  • 2-4 uger.
  • 11. Maj 2024

Normalpris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Principles of Enzymology for the Food Sciences

Explains the fundamentals of enzymology and describes the role of enzymes in food, agricultural and health sciences. This title provides methods for protein determination and purification; examines the concept of hysteresis; and, furnishes information on proteases, oxidases, polyphenol oxidases, lipoxygenases and the enzymology of biotechnology.

Brugerbedømmelser af Principles of Enzymology for the Food Sciences



Find lignende bøger
Bogen Principles of Enzymology for the Food Sciences findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.