Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rasmus Klump Gulvpuslespil - Til fest med vennerne - Puslespil

Bag om Rasmus Klump Gulvpuslespil - Til fest med vennerne

I denne æske får du to puslespil med skibet Mary og de elskede figurer fra Rasmus Klump universet. Med smukke farver og brikker i søde motiver, vil disse puslespil fange børnenes opmærksomhed, så de kan have det sjovt og samtidig udvikle eller forbedre deres fingerfærdighed, koordinering og motorik. Når vi lægger puslespil, bruger vi begge hjernehalvdele, da vi både skal visualisere/forestille os, hvordan puslespillet skal se ud og samtidig finde op og ned på brikkerne og dermed få hele puslespillet til at gå op. I Der er mange fordele ved at lægge puslespil heriblandt udvikling af barnets øje-hånd koordination, grovmotorikken, finmotorik, farve genkendelse, figur forståelse, hukommelse, problemløsning, tålmodighed, sociale færdigheder og afslapning og fordybelse. For de mindste børn bør man begynde med et simpelt puslespil med få og store brikker. Når barnet bliver ældre, bør puslespillene også blive sværere og indeholde flere og mindre brikker. Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling. Velegnet til børn i alderen 3+ år Æsken måler 31 X 21,5 X 4 cm og indeholder to puslespil med 12 og 24 brikker

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • EAN:
 • 5704976074014
 • Udgivet:
 • 4. November 2020
 • 2-4 hverdage.
 • 31. Marts 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Rasmus Klump Gulvpuslespil - Til fest med vennerne

I denne æske får du to puslespil med skibet Mary og de elskede figurer fra Rasmus Klump universet.

Med smukke farver og brikker i søde motiver, vil disse puslespil fange børnenes opmærksomhed, så de kan have det sjovt og samtidig udvikle eller forbedre deres fingerfærdighed, koordinering og motorik.

Når vi lægger puslespil, bruger vi begge hjernehalvdele, da vi både skal visualisere/forestille os, hvordan puslespillet skal se ud og samtidig finde op og ned på brikkerne og dermed få hele puslespillet til at gå op. I
Der er mange fordele ved at lægge puslespil heriblandt udvikling af barnets øje-hånd koordination, grovmotorikken, finmotorik, farve genkendelse, figur forståelse, hukommelse, problemløsning, tålmodighed, sociale færdigheder og afslapning og fordybelse. For de mindste børn bør man begynde med et simpelt puslespil med få og store brikker. Når barnet bliver ældre, bør puslespillene også blive sværere og indeholde flere og mindre brikker.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Velegnet til børn i alderen 3+ år
Æsken måler 31 X 21,5 X 4 cm og indeholder to puslespil med 12 og 24 brikker

Brugerbedømmelser af Rasmus Klump Gulvpuslespil - Til fest med vennerne

 • birgit a. 6. Maj 2020

  Flot og solidt puslespil som vores børnebørn nyder når de kommer hjem til os. Vihar læst mange Rasmus klump bøger og nu kan vi snakke om personerne mens spillet bliver lagt.


Find lignende produkter
Produktet Rasmus Klump Gulvpuslespil - Til fest med vennerne findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.