Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rasmus Klump - Leg med tal - Brætspil

Bag om Rasmus Klump - Leg med tal

Har du tal glade børn, der er nysgerrige på tal eller er ivrige efter at lære en masse om tal? Så har du fundet det perfekte puslespil! Med disse søde puslespil med Rasmus Klump skal børnene sammensætte tal med billeder. Spillet indeholder 10 mini puslespil som kun har to brikker. Her handler det om, at børnene skal matche tallene med figurerne. Hvis barnet for eksempel tager puslespillet med tallet 6, så vil man på den venstre brik tallet 6. Herefter skal barnet kigge på brikkerne med de forskellige illustrationer og tælle sig frem til tallet 6. Sådan fortsætter legen indtil barnet har matchet alle 10 mini puslespil. Disse små puslespil er enkle og nemme at overskue, hvilket er ideelt for små børn. For de mindste børn bør man begynde med et simpelt puslespil med få og store brikker. Når barnet bliver ældre, bør puslespillene også blive sværere og indeholde flere og mindre brikker. Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.Velegnet til børn i alderen 3+ år

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • EAN:
  • 5704976074304
  • Udgivet:
  • 4. November 2020
  • 2-4 hverdage.
  • 5. Juli 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Rasmus Klump - Leg med tal

Har du tal glade børn, der er nysgerrige på tal eller er ivrige efter at lære en masse om tal? Så har du fundet det perfekte puslespil!

Med disse søde puslespil med Rasmus Klump skal børnene sammensætte tal med billeder. Spillet indeholder 10 mini puslespil som kun har to brikker. Her handler det om, at børnene skal matche tallene med figurerne. Hvis barnet for eksempel tager puslespillet med tallet 6, så vil man på den venstre brik tallet 6. Herefter skal barnet kigge på brikkerne med de forskellige illustrationer og tælle sig frem til tallet 6. Sådan fortsætter legen indtil barnet har matchet alle 10 mini puslespil.

Disse små puslespil er enkle og nemme at overskue, hvilket er ideelt for små børn. For de mindste børn bør man begynde med et simpelt puslespil med få og store brikker. Når barnet bliver ældre, bør puslespillene også blive sværere og indeholde flere og mindre brikker.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.Velegnet til børn i alderen 3+ år

Brugerbedømmelser af Rasmus Klump - Leg med talFind lignende produkter
Produktet Rasmus Klump - Leg med tal findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.