Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rehabilitering - en grundbog - Claus Vinther Nielsen - E-bog

Bag om Rehabilitering - en grundbog

Rehabilitering – en grundbog retter sig til de sundhedsprofessionelle bachelorstuderende. Bogens kapitler referer til og tager udgangspunkt i ICF-modellen. For at guide de studerende til at omsætte den teoretiske undervisning til klinisk praksis indledes bogen med fire cases, som bogens øvrige kapitler trækker på og henviser til. Bogen forfatterteam repræsenterer de mange faggrupper, der indgår i de forskellige rehabiliteringstiltag og understreger den betydning, det tværprofessionelle samarbejde har for resultatet af rehabiliteringen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788712051091
  • Udgivet:
  • 8. Juli 2016
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Rehabilitering - en grundbog

Rehabilitering – en grundbog retter sig til de sundhedsprofessionelle bachelorstuderende. Bogens kapitler referer til og tager udgangspunkt i ICF-modellen. For at guide de studerende til at omsætte den teoretiske undervisning til klinisk praksis indledes bogen med fire cases, som bogens øvrige kapitler trækker på og henviser til.

Bogen forfatterteam repræsenterer de mange faggrupper, der indgår i de forskellige rehabiliteringstiltag og understreger den betydning, det tværprofessionelle samarbejde har for resultatet af rehabiliteringen.

Forlagets beskrivelse af Rehabilitering - en grundbog

Rehabilitering – en grundbog er en så stærkt revideret udgave af den bog, der hedder Rehabilitering for sundhedsprofessionelle, at der faktisk er tale om en ny bog.
Bogens kapitler refererer til og tager udgangspunkt i ICF-modellen.
For at guide de studerende til at omsætte den teoretiske viden til klinisk praksis indledes bogen med fire cases, som bogens øvrige kapitler trækker på og henviser til.
Der er foretaget en gennemgribende revision af lærebogen, som afspejler de ændringer, der er sket i sundhedsvæsnet, siden Rehabilitering for sundhedsprofessionelle udkom i 2008. Det gælder såvel i lovgivningen som i organiseringen og administrationen af rehabilitering. Bogen beskriver de nye muligheder, der er opstået bl.a. pga. det ændrede syn på rehabilitering i samfundet generelt.

Der er enkelte forfattere, der også har skrevet i bogen Rehabilitering for sundhedsprofessionelle, men emnerne er belyst i et nyt perspektiv. De fleste forfattere er nye bl.a. betinget af, at nye emner er inddraget i bogen. På trods af de mange forfattere er der lagt vægt på, at bogen ikke fremstår som en antologi, men som en lærebog. Der er mange krydshenvisninger mellem de enkelte kapitler, hvilket betyder, at man ikke nødvendigvis skal læse kapitlerne i kronologisk rækkefølge. Derfor er bogen også anvendelig som opslagsbog.
Bogens forfatterteam repræsenter de mange faggrupper, der indgår i de forskellige rehabiliteringstiltag og understreger den betydning, det tværprofessionelle samarbejde har for resultatet af rehabiliteringen.

Brugerbedømmelser af Rehabilitering - en grundbogFind lignende bøger
Bogen Rehabilitering - en grundbog findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.