Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rejser i scriptoriet - Paul Auster - E-bog

Bag om Rejser i scriptoriet

Mr. Blank sidder på kanten af sin seng. Han kan ikke huske, præcis hvor han er. For selv om han godt er klar over, at han befinder sig i et værelse, så er erindringen om værelsets beliggenhed straks vanskeligere for Mr. Blank at fremkalde på nethinden. Er han i fængsel eller på hospitalet? Er han indspærret eller fri til at tage afsted? Mr. Blank er fuldstændig ... blank. I "Rejser i scriptoriet" får Mr. Blank besøg af flere karakterer fra Austers tidligere forfatterskab. Romanen er til alle Auster-fans, der elsker en fiktiv genganger og den specielle stemning af velkendt fremmedhed, som forfatteren er så kendt og elsket for.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711321775
  • Udgivet:
  • 5. August 2016
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Rejser i scriptoriet

Mr. Blank sidder på kanten af sin seng. Han kan ikke huske, præcis hvor han er. For selv om han godt er klar over, at han befinder sig i et værelse, så er erindringen om værelsets beliggenhed straks vanskeligere for Mr. Blank at fremkalde på nethinden. Er han i fængsel eller på hospitalet? Er han indspærret eller fri til at tage afsted? Mr. Blank er fuldstændig ... blank.

I "Rejser i scriptoriet" får Mr. Blank besøg af flere karakterer fra Austers tidligere forfatterskab. Romanen er til alle Auster-fans, der elsker en fiktiv genganger og den specielle stemning af velkendt fremmedhed, som forfatteren er så kendt og elsket for.

Brugerbedømmelser af Rejser i scriptorietFind lignende bøger
Bogen Rejser i scriptoriet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.