Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Restferie af Tommy Jaud

Restferie - E-bog

Bag om Restferie

Peter ”Pelle” Grøndal er 37 år gammel og arbejder på et bryggeri som PR-chef. Han har efterhånden været i parforhold længe, og da hans kæreste presser på for en baby, hans forældre vil have han bygger hus og vennerne vil til Mallorca for 10. gang, får Peter nok af det hele. Han beslutter sig for at ændre sit liv og kommer i den forbindelse til at gøre sig en del erkendelser – både om sit nye og gamle liv. ”Restferie” er en både humoristisk og alvorlig bog om at sætte pris på det liv, man har, om midtvejskrise, om at søge græsset på den anden side – og måske blive klogere i sidste ende? Tommy Jauds comedy-romaner er tidligere udkommet på dansk (2008: ”Kraftidiot”, 2010: ”Millionær”) og Jaud arbejder i dag som forfatter i Köln. Både ”Kraftidiot” og ”Restferie” er blevet filmatiseret i Tyskland.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793796416
  • Udgivet:
  • 19. Maj 2020
  • 116,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30% som medlem
  • 101,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Tommy Jaud
Vis alle titler
Beskrivelse af Restferie
Peter ”Pelle” Grøndal er 37 år gammel og arbejder på et bryggeri som PR-chef. Han har efterhånden været i parforhold længe, og da hans kæreste presser på for en baby, hans forældre vil have han bygger hus og vennerne vil til Mallorca for 10. gang, får Peter nok af det hele.
Han beslutter sig for at ændre sit liv og kommer i den forbindelse til at gøre sig en del erkendelser – både om sit nye og gamle liv.
”Restferie” er en både humoristisk og alvorlig bog om at sætte pris på det liv, man har, om midtvejskrise, om at søge græsset på den anden side – og måske blive klogere i sidste ende?

Tommy Jauds comedy-romaner er tidligere udkommet på dansk (2008: ”Kraftidiot”, 2010: ”Millionær”) og Jaud arbejder i dag som forfatter i Köln. Både ”Kraftidiot” og ”Restferie” er blevet filmatiseret i Tyskland.
Brugerbedømmelser af Restferie


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Restferie findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.