Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
SANK af Johanne S. Bjørndahl

SANK

- spis af naturens køkkenhave

Bag om SANK

At sanke og spise af de vilde planter omkring os er ikke forbeholdt natureksperter og Michelin-kokke med hang til ny nordisk gastronomi. Alle kan med lidt vejledning, øvelse og gode råd gå ud og sanke vilde planter til eget forbrug. Denne bog giver både garvede naturinteresserede og sanke-novicer en hjælpende hånd til at høste af den vilde natur. Bogen indeholder beskrivelser og billeder af ca. 70 almindeligt forekomne spiselige planter fra den danske natur, samt ca. 80 opskrifter, man kan lave med sin vilde høst. Derudover behandler bogen emner som forurening, truede planter, naturpleje, biodiversitet, smagsnuancer og køkkenteknik. Forfatterne Johanne S. Bjørndahl og Julie A. Swane -underviser i og skriver om vilde spiselige planter. -afholder de sanketure og kurser -har tidligere udgivet bogen Mad med gran -skriver faste madopslag til magasinet Natur & Miljø. -har udgivet artikler i madmagasiner som Copenhagen Food og Mad & Venner

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740601756
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 248
  • Udgivet:
  • 12. juni 2015
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 157x216x27 mm.
  • Vægt:
  • 708 g.
  • 185,95 kr.
  • 39,95 kr.
  • Nyt oplag er under forberedelse
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 161,95 kr.
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Johanne S. Bjørndahl
Se alle titler
Beskrivelse af SANK
At sanke og spise af de vilde planter omkring os er ikke forbeholdt natureksperter og Michelin-kokke med hang til ny nordisk gastronomi. Alle kan med lidt vejledning, øvelse og gode råd gå ud og sanke vilde planter til eget forbrug. Denne bog giver både garvede naturinteresserede og sanke-novicer en hjælpende hånd til at høste af den vilde natur.



Bogen indeholder beskrivelser og billeder af ca. 70 almindeligt forekomne spiselige planter fra den danske natur, samt ca. 80 opskrifter, man kan lave med sin vilde høst. Derudover behandler bogen emner som forurening, truede planter, naturpleje, biodiversitet, smagsnuancer og køkkenteknik.



Forfatterne Johanne S. Bjørndahl og Julie A. Swane

-underviser i og skriver om vilde spiselige planter.

-afholder de sanketure og kurser

-har tidligere udgivet bogen Mad med gran

-skriver faste madopslag til magasinet Natur & Miljø.

-har udgivet artikler i madmagasiner som Copenhagen Food og Mad & Venner
Brugerbedømmelser af SANK
  • Simon D. 24. april 2020

    Flot bog, gode beskrivelser, men ikke velegnet som opslagsværk.


Andre købte også..
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.