Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Science of Ice Cream - Chris (ex-Unilever Clarke - Bog

indgår i ISSN serien

Bag om The Science of Ice Cream

Written in an accessible style, the fully revised second edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849731270
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 213
  • Udgivet:
  • 3. Maj 2012
  • Udgave:
  • 32
  • Størrelse:
  • 235x159x22 mm.
  • Vægt:
  • 486 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 6. April 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af The Science of Ice Cream

Written in an accessible style, the fully revised second edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.

Brugerbedømmelser af The Science of Ice Cream



Find lignende bøger
Bogen The Science of Ice Cream findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.