Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Secrets of Meat Curing And Sausage Making - Co - Bog

- Making How To Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beer, Ect. How To Make Sausage, Etc.

af Co, B Heller
Bag om Secrets of Meat Curing And Sausage Making

Secrets of Meat Curing And Sausage Making How To Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beer, Ect. How To Make Sausage, Etc.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781470112523
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 98
  • Udgivet:
  • 1. januar 2009
  • Størrelse:
  • 189x246x5 mm.
  • Vægt:
  • 191 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 12. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

  • BLACK FRIDAY
    : :

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Secrets of Meat Curing And Sausage Making

Secrets of Meat Curing And Sausage Making How To Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beer, Ect. How To Make Sausage, Etc.

Brugerbedømmelser af Secrets of Meat Curing And Sausage Making



Find lignende bøger
Bogen Secrets of Meat Curing And Sausage Making findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.