Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Sjælesøgerne af Thomas Stordahl

Sjælesøgerne - E-bog

Bag om Sjælesøgerne

Margo lå i sin seng og tænkte på, hvad tante Redusia engang havde fortalt hende: ”Vi to har fået en særlig gave af heksene. Vi kan gøre tiden langsom og ikke mindst få folk til at sige sandheden ved at røre dem på brystet ud for hjertet. Det sidste skal man dog være varsom med,” havde hun sagt i en advarende tone. Margo så tante Redusias løftede pegefinger for sig: ”For ikke alle folk kan tåle at høre sandheden.” Der var ikke noget ondt i tante Redusias historier. Det var der til gengæld i fars … Marc går i 8. klasse og er kommet i dårligt selskab blandt nogle drenge i 9. klasse, der har krammet på ham. De ryger hash på skolens område og vil have Marc til at stjæle cigaretter til sig, samt lave indbrud på skolen. Marcs lillesøster, Melanie, prøver hjælpe sin storebror. Under en flugt fra de store drenge gemmer de to sig i en smøge bag en affaldscontainer. Drengene nærmer sig, og Marc og Melanie kravler op i containeren. Pludselig befinder de sig i en anden verden, og kan ikke umiddelbart komme tilbage … Sjælesøgerne er første bind i fantasytrilogien Sagartanerbrevene.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793796195
  • Udgivet:
  • 18. Februar 2020
  • 116,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30% som medlem
  • 101,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Thomas Stordahl
Vis alle titler
Beskrivelse af Sjælesøgerne
Margo lå i sin seng og tænkte på, hvad tante Redusia engang havde fortalt hende:
”Vi to har fået en særlig gave af heksene. Vi kan gøre tiden langsom og ikke mindst få folk til at sige sandheden ved at røre dem på brystet ud for hjertet. Det sidste skal man dog være varsom med,” havde hun sagt i en advarende tone. Margo så tante Redusias løftede pegefinger for sig: ”For ikke alle folk kan tåle at høre sandheden.”
Der var ikke noget ondt i tante Redusias historier. Det var der til gengæld i fars …

Marc går i 8. klasse og er kommet i dårligt selskab blandt nogle drenge i 9. klasse, der har krammet på ham. De ryger hash på skolens område og vil have Marc til at stjæle cigaretter til sig, samt lave indbrud på skolen.
Marcs lillesøster, Melanie, prøver hjælpe sin storebror. Under en flugt fra de store drenge gemmer de to sig i en smøge bag en affaldscontainer. Drengene nærmer sig, og Marc og Melanie kravler op i containeren. Pludselig befinder de sig i en anden verden, og kan ikke umiddelbart komme tilbage …

Sjælesøgerne er første bind i fantasytrilogien Sagartanerbrevene.
Brugerbedømmelser af Sjælesøgerne


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Sjælesøgerne findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.