Udvidet returret til d. 31. januar 2022
Skak under vulkanen af Hakan Nesser Du sparer 18% ift. forlagets pris Spar 18%

Skak under vulkanen - Lydbog

Bag om Skak under vulkanen

‘En forfatters sidste dage og død’ er titlen på en uafsluttet kortroman af den succesrige forfatter Franz J Lunde. Teksten er en urovækkende skildring af Lundes egne oplevelser i efteråret 2019. Da manuskriptet kommer Barbarotti i hænde, er der sket mærkelige ting i forfatterverdenen, som Barbarotti nu modvilligt drages ind i. I 2020 kommer også Covid-19 ind i billedet, og først på selveste den svenske nationaldag, 6. juni, får den mærkelige sag sin forklaring. SKAK UNDER VULKANEN er den syvende bog i serien om vicekommissær Barbarotti og hans kollega og samlever, Eva Backman. Pressen skrev om Barbarotti-serien: MENNESKE UDEN HUND “Svensk klassekrimi.” Weekendavisen EN HELT ANDEN HISTORE “Overdådig læsefryd.”  Jyllands-Posten EN FORTÆLLING OM HR. ROOS “Det er en af den slags bøger, der henvender sig til sjælen, og derfor var denne anmelder tæt på at udvikle en regulær depression, da den var forbi.” Fyens Stiftstidende DE ENSOMME “Du er grusomt godt underholdt. Fremragende!” Nordjyske Stiftstidende SLAGTEREN FRA LILLE BURMA “Barbarottis smerte er så let at identificere sig med, at man læser med bævende underlæbe, og så smukt beskrevet, at man gyser af velvære.” Information DEN SØRGMODIGE BUSCHAUFFØR FRA ALSTER “Man mystificeres på skønneste vis og drives dybt underholdende rundt i manegen.” Weekendavisen HÅKAN NESSER, født 1950, er en ener i skandinavisk kriminallitteratur. Han er højt værdsat af både læsere og anmeldere, og han har modtaget stort set alle de priser, der er at modtage inden for kriminallitteraturen i Norden. Barbarotti-serien: MENNESKE UDEN HUND EN HELT ANDEN HISTORIE EN FORTÆLLING OM HR. ROOS DE ENSOMME SLAGTEREN FRA LILLE BURMA DEN SØRGMODIGE BUSCHAUFFØR FRA ALSTER SKAK UNDER VULKANEN Foto: Andreas Ortner / Trunk Archive Omslag: Ilse-Mari Berglin

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770075558
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 5. November 2021
 • Oplæser:
 • Torben Sekov
 • BLACK NOVEMBER
  145,95 kr.
 • 179,00 kr.
 • 33,05 kr. (18%)
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 29%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 126,95 kr.
 • 52,05 kr. (29%)

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Skak under vulkanen
‘En forfatters sidste dage og død’ er titlen på en uafsluttet kortroman af den succesrige forfatter Franz J Lunde. Teksten er en urovækkende skildring af Lundes egne oplevelser i efteråret 2019.

Da manuskriptet kommer Barbarotti i hænde, er der sket mærkelige ting i forfatterverdenen, som Barbarotti nu modvilligt drages ind i. I 2020 kommer også Covid-19 ind i billedet, og først på selveste den svenske nationaldag, 6. juni, får den mærkelige sag sin forklaring.

SKAK UNDER VULKANEN er den syvende bog i serien om vicekommissær Barbarotti og hans kollega og samlever, Eva Backman.

Pressen skrev om Barbarotti-serien:

MENNESKE UDEN HUND

“Svensk klassekrimi.”

Weekendavisen

EN HELT ANDEN HISTORE

“Overdådig læsefryd.”

 Jyllands-Posten

EN FORTÆLLING OM HR. ROOS

“Det er en af den slags bøger, der henvender sig til sjælen, og derfor var denne anmelder tæt på at udvikle en regulær depression, da den var forbi.”

Fyens Stiftstidende

DE ENSOMME

“Du er grusomt godt underholdt. Fremragende!”

Nordjyske Stiftstidende

SLAGTEREN FRA LILLE BURMA

“Barbarottis smerte er så let at identificere sig med, at man læser med bævende underlæbe, og så smukt beskrevet, at man gyser af velvære.”

Information

DEN SØRGMODIGE BUSCHAUFFØR FRA ALSTER

“Man mystificeres på skønneste vis og drives dybt underholdende rundt i manegen.”

Weekendavisen

HÅKAN NESSER, født 1950, er en ener i skandinavisk kriminallitteratur. Han er højt værdsat af både læsere og anmeldere, og han har modtaget stort set alle de priser, der er at modtage inden for kriminallitteraturen i Norden.

Barbarotti-serien:

MENNESKE UDEN HUND

EN HELT ANDEN HISTORIE

EN FORTÆLLING OM HR. ROOS

DE ENSOMME

SLAGTEREN FRA LILLE BURMA

DEN SØRGMODIGE BUSCHAUFFØR FRA ALSTER

SKAK UNDER VULKANEN

Foto: Andreas Ortner / Trunk Archive

Omslag: Ilse-Mari Berglin
Brugerbedømmelser af Skak under vulkanen


Find lignende bøger
Bogen Skak under vulkanen findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.