Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skal du blive eller gå? - Christina Copty - Lydbog

bind 3 i Gaslight serien

Bag om Skal du blive eller gå?

Hvordan er det at være i et forhold, hvor alt føles, som om det bliver vendt på hovedet, og man bliver overbevist om, at hvis man bare hugger en hæl eller klipper en tå (mere), så bliver det hele godt? Hvad gør man, når man mister sig selv så meget, at man ikke kan finde ud af, om man skal blive eller gå? Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude. Christina Copty er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728422052
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 20. Maj 2022
 • Oplæser:
 • Christina Copty
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Skal du blive eller gå?

Hvordan er det at være i et forhold, hvor alt føles, som om det bliver vendt på hovedet, og man bliver overbevist om, at hvis man bare hugger en hæl eller klipper en tå (mere), så bliver det hele godt? Hvad gør man, når man mister sig selv så meget, at man ikke kan finde ud af, om man skal blive eller gå?

Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude.

Christina Copty er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".

Brugerbedømmelser af Skal du blive eller gå?Find lignende bøger
Bogen Skal du blive eller gå? findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.