Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skelettet i muren - Michael Næsted Nielsen - Bog

Bag om Skelettet i muren

En mørk og regnvåd nat kører en bil med Johan på 13 og hans far og mor tør for benzin på en øde landevej. Johans forældre går efter hjælp. Johan bliver alene tilbage. Pludselig ser Johan et svagt lys langt inde mellem skovens træer. Han er utryg ved at være alene og går efter lyset. Men det, som Johan finder langt inde i skoven, er ikke hjælp, men et stort, gammelt og forladt hus. Her bor ingen mennesker – ingen levende i hvert fald. Den eneste, som er hjemme, er spøgelset af en ung pige, der for mange år siden blev myrdet i huset. Men hvor? Og hvor er liget? Hvem var morderen? Måske er morderens onde spøgelse her også? Johan finder en skjult gang, der fører dybt ind til husets hemmelige rum. Men én eller anden følger efter ham. Johan kan høre de listende, skæbnesvangre fodtrin nærme sig. Er det morderens spøgelse, eller er det noget meget, meget værre? Uddrag af bogen Selv om Johan var skidebange for, hvad han ville finde deroppe, gik han videre op ad trappen. Han så sig tilbage. Trappen bag ham var opslugt af mørket. For hvert skridt blev lugten af død stærkere og tydeligere. Men der var ingen vej tilbage. Johan kunne fornemme, at han ikke var alene: her var mindst én anden i huset. Han havde hørt fodtrin! Men var det en levede eller en død? Efter lugten at dømme var det nok ikke en levende. Johan skød tanken fra sig og fortsatte opad. Det var nysgerrighed som drev ham, men han havde også desperat brug for at låne en telefon. Johan standsede op som ramt af lynet: han kunne høre en svag latter. Det kom oppe fra mørket. Det var en pige. Hun lo sagte, men muntert. Når han tænkte over det, lød pigens latter måske mere som en slags advarsel. En advarsel om ikke at gå længere op. Og måske også en advarsel om, at han var ved at trænge ind i de dødes verden. Om forfatteren Michael Næsted Nielsen (f. 1961) er en dansk forfatter, som især skriver spændende, dramatiske og nogle gange uhyggelige bøger for piger og drenge. Siden sin debut i 1990 har han skrevet over 90 bøger i form af romaner, noveller, digtsamlinger og flere antologier.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775752812
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 74
 • Udgivet:
 • 18. Februar 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 146x210x9 mm.
 • Vægt:
 • 136 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 1. Juni 2024

Beskrivelse af Skelettet i muren

En mørk og regnvåd nat kører en bil med Johan på 13 og hans far og mor tør for benzin på en øde landevej. Johans forældre går efter hjælp. Johan bliver alene tilbage. Pludselig ser Johan et svagt lys langt inde mellem skovens træer. Han er utryg ved at være alene og går efter lyset. Men det, som Johan finder langt inde i skoven, er ikke hjælp, men et stort, gammelt og forladt hus. Her bor ingen mennesker – ingen levende i hvert fald. Den eneste, som er hjemme, er spøgelset af en ung pige, der for mange år siden blev myrdet i huset. Men hvor? Og hvor er liget? Hvem var morderen? Måske er morderens onde spøgelse her også? Johan finder en skjult gang, der fører dybt ind til husets hemmelige rum. Men én eller anden følger efter ham. Johan kan høre de listende, skæbnesvangre fodtrin nærme sig. Er det morderens spøgelse, eller er det noget meget, meget værre?

Uddrag af bogen
Selv om Johan var skidebange for, hvad han ville finde deroppe, gik han videre op ad trappen. Han så sig tilbage. Trappen bag ham var opslugt af mørket. For hvert skridt blev lugten af død stærkere og tydeligere. Men der var ingen vej tilbage. Johan kunne fornemme, at han ikke var alene: her var mindst én anden i huset. Han havde hørt fodtrin! Men var det en levede eller en død? Efter lugten at dømme var det nok ikke en levende. Johan skød tanken fra sig og fortsatte opad. Det var nysgerrighed som drev ham, men han havde også desperat brug for at låne en telefon. Johan standsede op som ramt af lynet: han kunne høre en svag latter. Det kom oppe fra mørket. Det var en pige. Hun lo sagte, men muntert. Når han tænkte over det, lød pigens latter måske mere som en slags advarsel. En advarsel om ikke at gå længere op. Og måske også en advarsel om, at han var ved at trænge ind i de dødes verden.

Om forfatteren
Michael Næsted Nielsen (f. 1961) er en dansk forfatter, som især skriver spændende, dramatiske og nogle gange uhyggelige bøger for piger og drenge. Siden sin debut i 1990 har han skrevet over 90 bøger i form af romaner, noveller, digtsamlinger og flere antologier.

Brugerbedømmelser af Skelettet i murenGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.