Udvidet returret til d. 31. januar 2021
Skjulte sporaf Stav Sherez

Skjulte spor - Bog

Bag om Skjulte spor

Ville du selv have opdaget noget? Da en skræmt ung kvinde møder op på politistationen og fortæller, at hendes veninde er blevet bortført, og at gerningsmanden truede med at vende tilbage og ‘gøre krav på hende’ som den næste, bliver efterforskerne Carrigan og Miller hvirvlet ind i en skræmmende ny verden af stalking og besættelse. I ‘Skjulte spor’ fører efterforskningen frem til et hostel i Bayswater, hvor backpackere og udenlandske studerende deler både værelser og bristede drømme, og de to efterforskere må håndtere moderne trusler som internetstalking, hacking, psykisk terror og kontrol. Aktuelle emner i en hastigt voksende digitaliseret verden, der præsenteres med det talent for at beskrive sindets mørkeste afkroge, som Stav Sherez har høstet så stor anerkendelse for. I mellemtiden dukker gamle fjender og modstandere op til overfladen igen, mens politifolkene selv bliver kigget efter i sømmene. Vil det trods dette pres lykkes dem at blotlægge sandheden om det, disse to kvinder er blevet udsat for? ”Denne tredje bog i serien om de to enspændere Carrigan og Miller tager fat på et yderst interessant emne som internetstalking og hele det sorte marked for dette. Jeg fandt historien om et forum for digital stalking og psykisk terror virkelig skræmmende, men samtidig yderst aktuelt i en tid, hvor alt bliver delt og lagt til skue for alle og enhver.” - bogblogger.dk ”'Skjulte spor' er som de forrige bøger meget velskrevet og fortalt med et sprog der passer godt til både handlingen og personerne. Der er spænding fra side 1 – og det tog ingen tid før handlingen fængede.” - Bech’s books "Internetalderens svar på ’Ondskabens øjne’. - Ian Rankin "Fængslende og udpræget skræmmende. Stærkt anbefalelsesværdig." - The Guardian "Stav Sherez hører til på øverste hylde blandt britiske krimiforfattere." - Eva Dolan "Fremragende historiefortælling og fornemt sprog. Jeg ser mere og mere Geneva Miller som den bedste kvindelige efterforsker i en krimi siden Jane Tennison." - Erin Kelly "Sherez har gjort det noget nær umulige og skabt en original drabsefterforsker i Carrigan." - Daily Telegraph "Sherez’ romaner er bemærkelsesværdigt moderne og stærkt præget af en dybt forankert tro på retfærdighed." - Sunday Times "Topkarakterer for hans sprog og levende persongalleri. Carrigan og Miller viser sig mere og mere som en attraktiv duo." - The Times Stav Sherez blev født i 1970 og voksede op i London. Den første bog han skrev, ’The Devil’s Playground’, blev shortlisted til Best First Novel-prisen i 2004. Hans serie, der følger efterforskerne Carrigan og Miller, har modtaget stor opbakning i krimi-verdenen, da alle tre bøger i serien blev shortlisted til årets Crime Novel of the Year: ’Mørk hævn’ (2012), ’Elleve dage’ (2013) og ’Skjulte spor’ (2017). Den sidstnævnte blev årets vinder.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788742603161
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Udgivet:
 • 13. Maj 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 140x220x23 mm.
 • Vægt:
 • 420 g.
 • BLACK WEEK
  260,95 kr.
 • 39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • 1-2 hverdage
 • 25. November 2020
Eller spar samlet 13% som medlem
 • 226,95 kr.
 • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Stav Sherez
Vis alle titler
Beskrivelse af Skjulte spor
Ville du selv have opdaget noget?

Da en skræmt ung kvinde møder op på politistationen og fortæller, at hendes veninde er blevet bortført, og at gerningsmanden truede med at vende tilbage og ‘gøre krav på hende’ som den næste, bliver efterforskerne Carrigan og Miller hvirvlet ind i en skræmmende ny verden af stalking og besættelse.

I ‘Skjulte spor’ fører efterforskningen frem til et hostel i Bayswater, hvor backpackere og udenlandske studerende deler både værelser og bristede drømme, og de to efterforskere må håndtere moderne trusler som internetstalking, hacking, psykisk terror og kontrol. Aktuelle emner i en hastigt voksende digitaliseret verden, der præsenteres med det talent for at beskrive sindets mørkeste afkroge, som Stav Sherez har høstet så stor anerkendelse for.

I mellemtiden dukker gamle fjender og modstandere op til overfladen igen, mens politifolkene selv bliver kigget efter i sømmene. Vil det trods dette pres lykkes dem at blotlægge sandheden om det, disse to kvinder er blevet udsat for?

”Denne tredje bog i serien om de to enspændere Carrigan og Miller tager fat på et yderst interessant emne som internetstalking og hele det sorte marked for dette. Jeg fandt historien om et forum for digital stalking og psykisk terror virkelig skræmmende, men samtidig yderst aktuelt i en tid, hvor alt bliver delt og lagt til skue for alle og enhver.”
- bogblogger.dk

”'Skjulte spor' er som de forrige bøger meget velskrevet og fortalt med et sprog der passer godt til både handlingen og personerne. Der er spænding fra side 1 – og det tog ingen tid før handlingen fængede.”
- Bech’s books

"Internetalderens svar på ’Ondskabens øjne’.
- Ian Rankin

"Fængslende og udpræget skræmmende. Stærkt anbefalelsesværdig."
- The Guardian

"Stav Sherez hører til på øverste hylde blandt britiske krimiforfattere."
- Eva Dolan

"Fremragende historiefortælling og fornemt sprog. Jeg ser mere og mere Geneva Miller som den bedste kvindelige efterforsker i en krimi siden Jane Tennison."
- Erin Kelly

"Sherez har gjort det noget nær umulige og skabt en original drabsefterforsker i Carrigan."
- Daily Telegraph

"Sherez’ romaner er bemærkelsesværdigt moderne og stærkt præget af en dybt forankert tro på retfærdighed."
- Sunday Times

"Topkarakterer for hans sprog og levende persongalleri. Carrigan og Miller viser sig mere og mere som en attraktiv duo."
- The Times

Stav Sherez blev født i 1970 og voksede op i London. Den første bog han skrev, ’The Devil’s Playground’, blev shortlisted til Best First Novel-prisen i 2004. Hans serie, der følger efterforskerne Carrigan og Miller, har modtaget stor opbakning i krimi-verdenen, da alle tre bøger i serien blev shortlisted til årets Crime Novel of the Year: ’Mørk hævn’ (2012), ’Elleve dage’ (2013) og ’Skjulte spor’ (2017). Den sidstnævnte blev årets vinder.
Brugerbedømmelser af Skjulte spor


Andre købte også..
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.