Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skønsang og hætteskjul - Jørgen Løvgret - Bog

- Romantik og overraskelser

Bag om Skønsang og hætteskjul

En gammel mand slår sig ned på en bænk på byens torv i den første novelle. Han har nogle helt specielle evner. Det mærker forbigående, når de passerer bænken. En ildebrand i en restaurant på pladsen finder sted. Den gamle bliver beskyldt for at være brandstifteren. Han besøger også byens bænk i nabobyen. Her møder han en kvinde, der heller ikke er helt normal. De to opbygger et venskab. Hun kan synge, men det tror den gamle ikke. Hun ændrer hans opfattelse. Snart betegnes hun som en efterfølger til en kendt sangerinde. I den anden novelle bliver hovedpersonen tilbudt job hos købmanden. Under pasningen møder hun en kunde, der trækker hende ind i et svindelnummer. En mystisk person dukker op i baglokalet i butikken. Han sætter det hele på den anden ende. Et byggeprojekt fører hende sammen med den ukendte. Uddrag af bogen Første novelle: Hun fortsatte ned mod gravstedet, hvor hendes mand lå begravet. Hun var stadig chokeret, da hun nåede frem. Der var ikke andre besøgende at se. Hun stillede sig midt på gravstedet og begyndte at hoppe let. Kort efter kunne man høre hende snakke med nogen. ”Nu skal du bare høre, Charles,” begyndte hun og kiggede ned mod jorden, der næsten var kommet i bevægelse efter hende hopperi. Anden novelle: Pludselig bankede det på døren. Den gik op, inden nogen nåede at sige noget, og en person klædt i en grå grov frakke med hætte trådte ind i lokalet. Hætten var slået op over hans hoved. De fire kiggede på ham. De kunne ikke kende ham. Den nyankomne kiggede sig omkring. Om forfatteren Jørgen Løvgret har allerede berørt kærligheden i flere af sine bøger. Det er nemlig en vigtig og dybere del af ham selv. Det er den styrke, der får forelskede til sammen at kaste sig ud i livets mange glæder og udfordringer. Han har rejst verden rundt flere gange og oplevet ægte kærlighed mellem mennesker. Han har en positiv, smittende og varm måde at beskrive livet og kærligheden på.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788776083106
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 208
 • Udgivet:
 • 15. September 2023
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 145x210x15 mm.
 • Vægt:
 • 310 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 25. April 2024

Beskrivelse af Skønsang og hætteskjul

En gammel mand slår sig ned på en bænk på byens torv i den første novelle. Han har nogle helt specielle evner. Det mærker forbigående, når de passerer bænken. En ildebrand i en restaurant på pladsen finder sted. Den gamle bliver beskyldt for at være brandstifteren. Han besøger også byens bænk i nabobyen. Her møder han en kvinde, der heller ikke er helt normal. De to opbygger et venskab. Hun kan synge, men det tror den gamle ikke. Hun ændrer hans opfattelse. Snart betegnes hun som en efterfølger til en kendt sangerinde. I den anden novelle bliver hovedpersonen tilbudt job hos købmanden. Under pasningen møder hun en kunde, der trækker hende ind i et svindelnummer. En mystisk person dukker op i baglokalet i butikken. Han sætter det hele på den anden ende. Et byggeprojekt fører hende sammen med den ukendte.

Uddrag af bogen
Første novelle:
Hun fortsatte ned mod gravstedet, hvor hendes mand lå begravet. Hun var stadig chokeret, da hun nåede frem. Der var ikke andre besøgende at se. Hun stillede sig midt på gravstedet og begyndte at hoppe let. Kort efter kunne man høre hende snakke med nogen. ”Nu skal du bare høre, Charles,” begyndte hun og kiggede ned mod jorden, der næsten var kommet i bevægelse efter hende hopperi.

Anden novelle:
Pludselig bankede det på døren. Den gik op, inden nogen nåede at sige noget, og en person klædt i en grå grov frakke med hætte trådte ind i lokalet. Hætten var slået op over hans hoved. De fire kiggede på ham. De kunne ikke kende ham. Den nyankomne kiggede sig omkring.

Om forfatteren
Jørgen Løvgret har allerede berørt kærligheden i flere af sine bøger. Det er nemlig en vigtig og dybere del af ham selv. Det er den styrke, der får forelskede til sammen at kaste sig ud i livets mange glæder og udfordringer. Han har rejst verden rundt flere gange og oplevet ægte kærlighed mellem mennesker. Han har en positiv, smittende og varm måde at beskrive livet og kærligheden på.

Brugerbedømmelser af Skønsang og hætteskjul



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.