dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Skønsang og hætteskjul - Jørgen Løvgret - E-bog

- Romantik og overraskelser

Bag om Skønsang og hætteskjul

En gammel mand slår sig ned på en bænk på byens torv i den første novelle. Han har nogle helt specielle evner. Det mærker forbigående, når de passerer bænken. En ildebrand i en restaurant på pladsen finder sted. Den gamle bliver beskyldt for at være brandstifteren. Han besøger også byens bænk i nabobyen. Her møder han en kvinde, der heller ikke er helt normal. De to opbygger et venskab. Hun kan synge, men det tror den gamle ikke. Hun ændrer hans opfattelse. Snart betegnes hun som en efterfølger til en kendt sangerinde. I den anden novelle bliver hovedpersonen tilbudt job hos købmanden. Under pasningen møder hun en kunde, der trækker hende ind i et svindelnummer. En mystisk person dukker op i baglokalet i butikken. Han sætter det hele på den anden ende. Et byggeprojekt fører hende sammen med den ukendte.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776085797
  • Udgivet:
  • 20. September 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Skønsang og hætteskjul

En gammel mand slår sig ned på en bænk på byens torv i den første novelle. Han har nogle helt specielle evner. Det mærker forbigående, når de passerer bænken. En ildebrand i en restaurant på pladsen finder sted. Den gamle bliver beskyldt for at være brandstifteren. Han besøger også byens bænk i nabobyen. Her møder han en kvinde, der heller ikke er helt normal. De to opbygger et venskab. Hun kan synge, men det tror den gamle ikke. Hun ændrer hans opfattelse. Snart betegnes hun som en efterfølger til en kendt sangerinde.

I den anden novelle bliver hovedpersonen tilbudt job hos købmanden. Under pasningen møder hun en kunde, der trækker hende ind i et svindelnummer. En mystisk person dukker op i baglokalet i butikken. Han sætter det hele på den anden ende. Et byggeprojekt fører hende sammen med den ukendte.

Brugerbedømmelser af Skønsang og hætteskjulFind lignende bøger
Bogen Skønsang og hætteskjul findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.