Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skorpionbjerget - John Flanagan - Lydbog

Bag om Skorpionbjerget

Der er garanti for action og spænding, når de to universer fra Skyggens Lærling og Våbenbrødre møder hinanden i Skorpionbjerget - Våbenbrødre bind 5. Den australske John Flanagans bøger er elskede af en stor fast læserskare af både store børn og voksne og hans underholdende og spændende bøger læses over hele verden. Kong Duncan fra Araluen har en vigtig mission til Hal og hans Hejrer. Det første attentatforsøg på Prinsesse Cassandra blev forpurret. Men forbryderne vil ikke helme, før du har fået succes med deres forehavende. Hejrerne tager af sted mod Arrida sammen med Ranger Gilan. De skal gennem den hede ørken på sporet af morderbanden, finde deres skjulested i bjergene og deres leder - og stoppe ham. Men denne attentatmand er ikke den eneste trussel, de er oppe imod. En gammel ven fra Araluen beder dem om hjælp mod en trussel til søs. I et fremmed land bliver det et kapløb med tiden og mod fjender både på land og til vands - kan de nå at bremse attentatmændene i tide? Rækkefølge Våbenbrødre De uønskede, Under angreb, Jagten på Andomal, Slaverne fra Socorro, Skorpionbjerget Skorpionbjerget er indlæst af Esben Hansen i 2015

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771628562
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 18. September 2015
 • Oplæser:
 • Esben Hansen
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Skorpionbjerget

  Beskrivelse af Skorpionbjerget

  Der er garanti for action og spænding, når de to universer fra Skyggens Lærling og Våbenbrødre møder hinanden i Skorpionbjerget - Våbenbrødre bind 5.
  Den australske John Flanagans bøger er elskede af en stor fast læserskare af både store børn og voksne og hans underholdende og spændende bøger læses over hele verden.

  Kong Duncan fra Araluen har en vigtig mission til Hal og hans Hejrer. Det første attentatforsøg på Prinsesse Cassandra blev forpurret. Men forbryderne vil ikke helme, før du har fået succes med deres forehavende.

  Hejrerne tager af sted mod Arrida sammen med Ranger Gilan. De skal gennem den hede ørken på sporet af morderbanden, finde deres skjulested i bjergene og deres leder - og stoppe ham.
  Men denne attentatmand er ikke den eneste trussel, de er oppe imod. En gammel ven fra Araluen beder dem om hjælp mod en trussel til søs.
  I et fremmed land bliver det et kapløb med tiden og mod fjender både på land og til vands - kan de nå at bremse attentatmændene i tide?

  Rækkefølge Våbenbrødre
  De uønskede, Under angreb, Jagten på Andomal, Slaverne fra Socorro, Skorpionbjerget

  Skorpionbjerget er indlæst af Esben Hansen i 2015

  Brugerbedømmelser af Skorpionbjerget  Find lignende bøger
  Bogen Skorpionbjerget findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.