Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Skrevet i blod - Bog

Bag om Skrevet i blod

HVIS HAN SKRIVER DIT NAVN, ER DET EN DØDSDOM … Los Angeles, den 4. december – tre uger før 1. juledag. Den erfarne lommetyv Angela Wood er netop blevet færdig med dagens arbejde – seks hundrede syvogfirs dollars – en god løn for femten minutters arbejde. Da hun fejrer sin indbringende dag med en drink, vækker en af barens gæster hendes opmærksomhed, da han er ubehøvlet over for en ældre mand. Angela beslutter sig for at give ham en lærestreg og stjæler hans dyre lædertaske. Der er hverken penge eller en bærbar computer i den – ingenting af værdi – i hvert fald ikke for Angela. Der er kun en sort, læderindbundet bog, som er overraskende tung. Da hun er kommet hjem til sin lejlighed, bladrer hun af ren og skær nysgerrighed i bogen. Og så begynder hendes livs værste mareridt. Det er ikke nogen helt almindelig bog. Læs den på eget ansvar … Robert Hunter #11 ”Chris Carter skuffer heller ikke denne gang. Som altid når jeg afslutter en Carter-bog, følte jeg en form for tomhed efterfølgende. Som at savne en ven. Jeg er nødt til at vente et par dage med at starte på en ny bog, for den skal lige have tid og plads til at bundfælde sig.” - Frk. Tins krimitanker ”Jeg tror selv hærdede krimilæsere lige må svælge et par gange under læsningen, for det er hård kost. I lighed med alle Chris Carters bøger er Skrevet i blod en amerikansk politikrimi af de allerbedste.” - krimifan.dk ”Jeg er blæst bagover, jeg elsker Chris Carters stil og jeg er fuld af beundring over den måde han kan servere de groveste detaljer, uden at give læseren kvalme. Du får en hardcore krimi som er utrolig velskrevet, med et gennemført plot og et vanvittigt studie udi ondskab.” - Fru Thulstrup ”Carter er en af den slags forfattere, der får det at skrive til at se legende let ud … Jeg kunne ikke lægge bogen fra mig.” - Crime Squad ”En vanvittigt god krimiserie. Ekstremt godt skrevet og spændende hele vejen igennem.” - Liz Loves Books ”En nervepirrende og skræmmende thriller.” - Better Reading ”En fængslende psykologisk thriller.” - Breakaway ”Hæsblæsende og hårdkogt.” - Sunday Mirror "Chris Carter har endnu engang leveret en fantastisk spændende og gruopvækkende krimi, som får nakkehårene til at rejse sig - og læseren til at miste pusten." - Bech's Books "Min kraftigste anbefaling ... for god til at springe over." - krimifan.dk... "’søvnberøver’ af en spændingsroman – den er simpelthen ikke til at lægge fra sig." - Krimi-Cirklen "Gysende gru fra først til sidst" - Ugebladet SØNDAG "Effektiv ... detaljeret ... underholdende og spændende" - Dansk BiblioteksCenter "Spændende som bare fanden" - Krimi-Cirklen "En særdeles spændende krimi" - Litteratursiden.dk "God underholdning fra start til slut" - Weekendavisen

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788742603086
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Udgivet:
 • 15. August 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 140x220x30 mm.
 • Vægt:
 • 500 g.
 • 2-4 hverdage.
 • 27. Januar 2022

På lager

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Skrevet i blod
HVIS HAN SKRIVER DIT NAVN, ER DET EN DØDSDOM … Los Angeles, den 4. december – tre uger før 1. juledag. Den erfarne lommetyv Angela Wood er netop blevet færdig med dagens arbejde – seks hundrede syvogfirs dollars – en god løn for femten minutters arbejde. Da hun fejrer sin indbringende dag med en drink, vækker en af barens gæster hendes opmærksomhed, da han er ubehøvlet over for en ældre mand. Angela beslutter sig for at give ham en lærestreg og stjæler hans dyre lædertaske. Der er hverken penge eller en bærbar computer i den – ingenting af værdi – i hvert fald ikke for Angela. Der er kun en sort, læderindbundet bog, som er overraskende tung. Da hun er kommet hjem til sin lejlighed, bladrer hun af ren og skær nysgerrighed i bogen. Og så begynder hendes livs værste mareridt. Det er ikke nogen helt almindelig bog. Læs den på eget ansvar …

Robert Hunter #11

”Chris Carter skuffer heller ikke denne gang. Som altid når jeg afslutter en Carter-bog, følte jeg en form for tomhed efterfølgende. Som at savne en ven. Jeg er nødt til at vente et par dage med at starte på en ny bog, for den skal lige have tid og plads til at bundfælde sig.”
- Frk. Tins krimitanker

”Jeg tror selv hærdede krimilæsere lige må svælge et par gange under læsningen, for det er hård kost. I lighed med alle Chris Carters bøger er Skrevet i blod en amerikansk politikrimi af de allerbedste.”
- krimifan.dk

”Jeg er blæst bagover, jeg elsker Chris Carters stil og jeg er fuld af beundring over den måde han kan servere de groveste detaljer, uden at give læseren kvalme. Du får en hardcore krimi som er utrolig velskrevet, med et gennemført plot og et vanvittigt studie udi ondskab.”
- Fru Thulstrup

”Carter er en af den slags forfattere, der får det at skrive til at se legende let ud … Jeg kunne ikke lægge bogen fra mig.”
- Crime Squad

”En vanvittigt god krimiserie. Ekstremt godt skrevet og spændende hele vejen igennem.”
- Liz Loves Books

”En nervepirrende og skræmmende thriller.”
- Better Reading

”En fængslende psykologisk thriller.”
- Breakaway

”Hæsblæsende og hårdkogt.”
- Sunday Mirror

"Chris Carter har endnu engang leveret en fantastisk spændende og gruopvækkende krimi, som får nakkehårene til at rejse sig - og læseren til at miste pusten."
- Bech's Books

"Min kraftigste anbefaling ... for god til at springe over."
- krimifan.dk...

"’søvnberøver’ af en spændingsroman – den er simpelthen ikke til at lægge fra sig."
- Krimi-Cirklen

"Gysende gru fra først til sidst"
- Ugebladet SØNDAG

"Effektiv ... detaljeret ... underholdende og spændende"
- Dansk BiblioteksCenter

"Spændende som bare fanden"
- Krimi-Cirklen

"En særdeles spændende krimi"
- Litteratursiden.dk

"God underholdning fra start til slut"
- Weekendavisen
Brugerbedømmelser af Skrevet i blod


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.