Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skyggens lærling 8 - Clonmels konger - John Flanagan - E-bog

Bag om Skyggens lærling 8 - Clonmels konger

8. bind i bestsellerfantasyserien om rangeren Will og hans spændende oplevelser. Will er til det årlige rangermøde, men Halt møder ikke op, da han efterforsker nogle mystiske hændelser ude mod vest. Da Halt vender tilbage, er det med dårlige nyheder. Hibernia er i oprør. En falsk religiøs kult, der kalder sig Outsiderne, spreder kaos og ødelæggelse omkring sig. Fem ud af Hibernias seks kongedømmer er allerede faldet. Nu er det sjette kongedømme, Clonmel, i fare. Halt, Will og Horace drager ud for at genoprette lov og orden. Men det bliver ikke nogen helt almindelig ekspedition for de tre venner. For undervejs afslører Halt sin hemmelige fortid. Og den har i høj grad med Clonmels konge at gøre.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702183221
  • Udgivet:
  • 12. Oktober 2015
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Skyggens lærling 8 - Clonmels konger

8. bind i bestsellerfantasyserien om rangeren Will og hans spændende oplevelser.

Will er til det årlige rangermøde, men Halt møder ikke op, da han efterforsker nogle mystiske hændelser ude mod vest. Da Halt vender tilbage, er det med dårlige nyheder.

Hibernia er i oprør. En falsk religiøs kult, der kalder sig Outsiderne, spreder kaos og ødelæggelse omkring sig. Fem ud af Hibernias seks kongedømmer er allerede faldet. Nu er det sjette kongedømme, Clonmel, i fare.

Halt, Will og Horace drager ud for at genoprette lov og orden. Men det bliver ikke nogen helt almindelig ekspedition for de tre venner. For undervejs afslører Halt sin hemmelige fortid. Og den har i høj grad med Clonmels konge at gøre.

Brugerbedømmelser af Skyggens lærling 8 - Clonmels kongerFind lignende bøger
Bogen Skyggens lærling 8 - Clonmels konger findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.