Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Søgning: Verdens Pinligste Far

Filter
Filter
Sorter efterSorter Relevans
 • af Simon Lund Larsen
  9,95 kr.

  Freja og Malte vil rigtig gerne have en trampolin i haven, men det vil Verdens Pinligste Far ikke være med til. Kun hvis de tager ud og prøver nogle forskellige trampoliner, inden de køber en. Men det er vist ikke nogen god ide alligevel.Er dine forældre også vildt pinlige? Skal de også altid fortælle om, hvordan det var, dengang de var børn? Og har du hørt alle de tåbelige historier 1000 gange før? Så er her en podcast for dig.Hør historierne om børnene Freja og Malte og deres pinlige familie. Det kan godt være, at din mor eller far er pinlige, men det er intet i forhold til Verdens Pinligste Far.Simon Lund Larsen mener ikke selv, at han er Verdens Pinligste Far - han er faktisk jordens mest cool far. Det er dog ikke sikkert, at hans to børn er helt enige i det. Han bor i Vejle med sin hustru, deres to børn og en kanin. Simon Lund Larsen er uddannet på IT-Universitet i København og har arbejdet med at lave computerspil og andre digitale oplevelser i over 20 år. Før det slog han sine folder i filmbranchen som lydtekniker, producer og alt-mulig-mand. Når Simon Lund Larsen ikke skriver historier om Verdens Pinligste Far, arbejder han på LEGO med at udvikle digitale oplevelser for børn og barnlige sjæle. Simon bliver nok aldrig rigtig voksen.

 • af Simon Lund Larsen
  9,95 kr.

  Verdens Pinligste Far vil lige hurtigt køre ned og hente nogle pizzaer til hele familien, men da han træder indenfor på pizzeriaet, går alting galt, og hans tur derned bliver på ingen måde, som han regnede med.Er dine forældre også vildt pinlige? Skal de også altid fortælle om, hvordan det var, dengang de var børn? Og har du hørt alle de tåbelige historier 1000 gange før? Så er her en podcast for dig.Hør historierne om børnene Freja og Malte og deres pinlige familie. Det kan godt være, at din mor eller far er pinlige, men det er intet i forhold til Verdens Pinligste Far.Simon Lund Larsen mener ikke selv, at han er Verdens Pinligste Far - han er faktisk jordens mest cool far. Det er dog ikke sikkert, at hans to børn er helt enige i det. Han bor i Vejle med sin hustru, deres to børn og en kanin. Simon Lund Larsen er uddannet på IT-Universitet i København og har arbejdet med at lave computerspil og andre digitale oplevelser i over 20 år. Før det slog han sine folder i filmbranchen som lydtekniker, producer og alt-mulig-mand. Når Simon Lund Larsen ikke skriver historier om Verdens Pinligste Far, arbejder han på LEGO med at udvikle digitale oplevelser for børn og barnlige sjæle. Simon bliver nok aldrig rigtig voksen.

 • af Simon Lund Larsen
  9,95 kr.

  Verdens Pinligste Far har meldt sig som vikar på den skole, hvor Freja og Malte går, fordi alle lærerne skal på kursus. Og det går selvfølgelig helt galt.Er dine forældre også vildt pinlige? Skal de også altid fortælle om, hvordan det var, dengang de var børn? Og har du hørt alle de tåbelige historier 1000 gange før? Så er her en podcast for dig.Hør historierne om børnene Freja og Malte og deres pinlige familie. Det kan godt være, at din mor eller far er pinlige, men det er intet i forhold til Verdens Pinligste Far.Simon Lund Larsen mener ikke selv, at han er Verdens Pinligste Far - han er faktisk jordens mest cool far. Det er dog ikke sikkert, at hans to børn er helt enige i det. Han bor i Vejle med sin hustru, deres to børn og en kanin. Simon Lund Larsen er uddannet på IT-Universitet i København og har arbejdet med at lave computerspil og andre digitale oplevelser i over 20 år. Før det slog han sine folder i filmbranchen som lydtekniker, producer og alt-mulig-mand. Når Simon Lund Larsen ikke skriver historier om Verdens Pinligste Far, arbejder han på LEGO med at udvikle digitale oplevelser for børn og barnlige sjæle. Simon bliver nok aldrig rigtig voksen.

 • af Simon Lund Larsen
  9,95 kr.

  Freja og Malte er taget på ferie med deres familie. Og Verdens Pinligste Far mener, at det vil være en god ide at tage ud og ride på nogle heste. Men han har vist ikke helt så meget styr på heste, som han ellers påstår.Er dine forældre også vildt pinlige? Skal de også altid fortælle om, hvordan det var, dengang de var børn? Og har du hørt alle de tåbelige historier 1000 gange før? Så er her en podcast for dig.Hør historierne om børnene Freja og Malte og deres pinlige familie. Det kan godt være, at din mor eller far er pinlige, men det er intet i forhold til Verdens Pinligste Far.Simon Lund Larsen mener ikke selv, at han er Verdens Pinligste Far - han er faktisk jordens mest cool far. Det er dog ikke sikkert, at hans to børn er helt enige i det. Han bor i Vejle med sin hustru, deres to børn og en kanin. Simon Lund Larsen er uddannet på IT-Universitet i København og har arbejdet med at lave computerspil og andre digitale oplevelser i over 20 år. Før det slog han sine folder i filmbranchen som lydtekniker, producer og alt-mulig-mand. Når Simon Lund Larsen ikke skriver historier om Verdens Pinligste Far, arbejder han på LEGO med at udvikle digitale oplevelser for børn og barnlige sjæle. Simon bliver nok aldrig rigtig voksen.

 • af Simon Lund Larsen
  9,95 kr.

  Freja og Maltes far mener, at det er tid til at skifte deres gode, gamle græsslåmaskine ud med en moderne robotgræsslåmaskine. Men ingenting går helt som planlagt, og den er slet ikke så nem at styre, som deres far tror.Er dine forældre også vildt pinlige? Skal de også altid fortælle om, hvordan det var, dengang de var børn? Og har du hørt alle de tåbelige historier 1000 gange før? Så er her en podcast for dig.Hør historierne om børnene Freja og Malte og deres pinlige familie. Det kan godt være, at din mor eller far er pinlige, men det er intet i forhold til Verdens Pinligste Far.Simon Lund Larsen mener ikke selv, at han er Verdens Pinligste Far - han er faktisk jordens mest cool far. Det er dog ikke sikkert, at hans to børn er helt enige i det. Han bor i Vejle med sin hustru, deres to børn og en kanin. Simon Lund Larsen er uddannet på IT-Universitet i København og har arbejdet med at lave computerspil og andre digitale oplevelser i over 20 år. Før det slog han sine folder i filmbranchen som lydtekniker, producer og alt-mulig-mand. Når Simon Lund Larsen ikke skriver historier om Verdens Pinligste Far, arbejder han på LEGO med at udvikle digitale oplevelser for børn og barnlige sjæle. Simon bliver nok aldrig rigtig voksen.

 • af Simon Lund Larsen
  9,95 kr.

  Hele familien er taget på skiferie, og Verdens Pinligste Far vil vise sig lidt på skiløjperne, men både Freja og Malte ved, at det kommer til at gå helt galt, når deres far skal forsøge at stå på ski, men slet ikke er så god til det, som han påstår.Er dine forældre også vildt pinlige? Skal de også altid fortælle om, hvordan det var, dengang de var børn? Og har du hørt alle de tåbelige historier 1000 gange før? Så er her en podcast for dig.Hør historierne om børnene Freja og Malte og deres pinlige familie. Det kan godt være, at din mor eller far er pinlige, men det er intet i forhold til Verdens Pinligste Far.Simon Lund Larsen mener ikke selv, at han er Verdens Pinligste Far - han er faktisk jordens mest cool far. Det er dog ikke sikkert, at hans to børn er helt enige i det. Han bor i Vejle med sin hustru, deres to børn og en kanin. Simon Lund Larsen er uddannet på IT-Universitet i København og har arbejdet med at lave computerspil og andre digitale oplevelser i over 20 år. Før det slog han sine folder i filmbranchen som lydtekniker, producer og alt-mulig-mand. Når Simon Lund Larsen ikke skriver historier om Verdens Pinligste Far, arbejder han på LEGO med at udvikle digitale oplevelser for børn og barnlige sjæle. Simon bliver nok aldrig rigtig voksen.

 • af Simon Lund Larsen
  9,95 kr.

  Verdens Pinligste Far synes, at Freja og Malte skal med ham ud på en fisketur. Og han fortæller, om dengang han var dreng, hvor han fiskede rigtig meget og var meget god til det. Men ingenting går helt som planlagt på deres fisketur.Er dine forældre også vildt pinlige? Skal de også altid fortælle om, hvordan det var, dengang de var børn? Og har du hørt alle de tåbelige historier 1000 gange før? Så er her en podcast for dig.Hør historierne om børnene Freja og Malte og deres pinlige familie. Det kan godt være, at din mor eller far er pinlige, men det er intet i forhold til Verdens Pinligste Far.Simon Lund Larsen mener ikke selv, at han er Verdens Pinligste Far - han er faktisk jordens mest cool far. Det er dog ikke sikkert, at hans to børn er helt enige i det. Han bor i Vejle med sin hustru, deres to børn og en kanin. Simon Lund Larsen er uddannet på IT-Universitet i København og har arbejdet med at lave computerspil og andre digitale oplevelser i over 20 år. Før det slog han sine folder i filmbranchen som lydtekniker, producer og alt-mulig-mand. Når Simon Lund Larsen ikke skriver historier om Verdens Pinligste Far, arbejder han på LEGO med at udvikle digitale oplevelser for børn og barnlige sjæle. Simon bliver nok aldrig rigtig voksen.

 • af Simon Lund Larsen
  9,95 kr.

  Freja og Malte er alene hjemme sammen med deres far hele weekenden. Og han har lavet en plan for, hvad de skal bruge tiden på. Det er noget af det sjoveste, som faderen kender til - de skal ud og bowle!Er dine forældre også vildt pinlige? Skal de også altid fortælle om, hvordan det var, dengang de var børn? Og har du hørt alle de tåbelige historier 1000 gange før? Så er her en podcast for dig.Hør historierne om børnene Freja og Malte og deres pinlige familie. Det kan godt være, at din mor eller far er pinlige, men det er intet i forhold til Verdens Pinligste Far.Simon Lund Larsen mener ikke selv, at han er Verdens Pinligste Far - han er faktisk jordens mest cool far. Det er dog ikke sikkert, at hans to børn er helt enige i det. Han bor i Vejle med sin hustru, deres to børn og en kanin. Simon Lund Larsen er uddannet på IT-Universitet i København og har arbejdet med at lave computerspil og andre digitale oplevelser i over 20 år. Før det slog han sine folder i filmbranchen som lydtekniker, producer og alt-mulig-mand. Når Simon Lund Larsen ikke skriver historier om Verdens Pinligste Far, arbejder han på LEGO med at udvikle digitale oplevelser for børn og barnlige sjæle. Simon bliver nok aldrig rigtig voksen.

 • af Simon Lund Larsen
  9,95 kr.

  Freja og Maltes sure nabo Fru Jørgensen skal på ferie og beder dem om at passe hendes hus og vande hendes planter, mens hun er væk. Det er lige en opgave for Verdens Pinligste Far. Sådan noget har han helt styr på.Er dine forældre også vildt pinlige? Skal de også altid fortælle om, hvordan det var, dengang de var børn? Og har du hørt alle de tåbelige historier 1000 gange før? Så er her en podcast for dig.Hør historierne om børnene Freja og Malte og deres pinlige familie. Det kan godt være, at din mor eller far er pinlige, men det er intet i forhold til Verdens Pinligste Far.Simon Lund Larsen mener ikke selv, at han er Verdens Pinligste Far - han er faktisk jordens mest cool far. Det er dog ikke sikkert, at hans to børn er helt enige i det. Han bor i Vejle med sin hustru, deres to børn og en kanin. Simon Lund Larsen er uddannet på IT-Universitet i København og har arbejdet med at lave computerspil og andre digitale oplevelser i over 20 år. Før det slog han sine folder i filmbranchen som lydtekniker, producer og alt-mulig-mand. Når Simon Lund Larsen ikke skriver historier om Verdens Pinligste Far, arbejder han på LEGO med at udvikle digitale oplevelser for børn og barnlige sjæle. Simon bliver nok aldrig rigtig voksen.

 • af Simon Lund Larsen
  9,95 kr.

  Freja og Malte skal sammen med hele deres familie på charterferie til Sunny Costa. Og ja, det går lige præcis så galt, som du tror, det gør. Det er jo Verdens Pinligste Far, som er med på ferien.Er dine forældre også vildt pinlige? Skal de også altid fortælle om, hvordan det var, dengang de var børn? Og har du hørt alle de tåbelige historier 1000 gange før? Så er her en podcast for dig.Hør historierne om børnene Freja og Malte og deres pinlige familie. Det kan godt være, at din mor eller far er pinlige, men det er intet i forhold til Verdens Pinligste Far.Simon Lund Larsen mener ikke selv, at han er Verdens Pinligste Far - han er faktisk jordens mest cool far. Det er dog ikke sikkert, at hans to børn er helt enige i det. Han bor i Vejle med sin hustru, deres to børn og en kanin. Simon Lund Larsen er uddannet på IT-Universitet i København og har arbejdet med at lave computerspil og andre digitale oplevelser i over 20 år. Før det slog han sine folder i filmbranchen som lydtekniker, producer og alt-mulig-mand. Når Simon Lund Larsen ikke skriver historier om Verdens Pinligste Far, arbejder han på LEGO med at udvikle digitale oplevelser for børn og barnlige sjæle. Simon bliver nok aldrig rigtig voksen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.