Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sønnen - Jo Nesbø - Bog

Bag om Sønnen

Sonny Lofthus har siddet i Norges bedst sikrede fængsel, siden han var atten år. Han er professionel syndebuk og tager skylden for andres forbrydelser. Som belønning får han en ubrudt strøm af heroin leveret til sin fængselscelle. Han blev ligeglad med sit liv, da hans far og store idol begik selvmord efter at være blevet afsløret i årelang korruption inden for Oslo politi.  Da Sonny opdager, at hans far i virkeligheden var en ærlig mand, der blev myrdet, flygter han fra fængslet for at tage hævn – og han har meget at hævne. Jo Nesbø skildrer et Oslo i noir-toner, og i kulisserne danser kommunalpolitikerne, erhvervslivet, politiet og domstolene med dem, der er så mægtige, at de har sat sig over loven. "Alle som engang har åbnet en Nesbø-bog for at læse et par linjer ved, at det kan være livsfarligt, hvis du har en ide om, at du vil bruge natten til at sove. Nordjyske Stiftstidende ★★★★★★ Det er grumt godt gået. Nok er vi først på året, men der skal springes højt, hvis nogen skal vippe 'Sønnen' af pladsen som årets krimi. Og så helt uden Harry Hole. Ekstra Bladet ★★★★★★ Jo Nesbø skriver som sædvanligt som en drøm – også på dansk, takket være en flot oversættelse. Jyllands-Posten ★★★★★ Det er sjældent, at krimier er så fermt fortalt og samtidig er så meget mere end ren underholdning. Men Nesbø er en mester. Berlingske ★★★★★ Hæsblæsende og drønspændende Politiken ★★★★★ Kulsort plot og drivende spænding. ALT for damerne ★★★★★ Nesbø skriver som sædvanligt flydende, spændstigt, dialogerne lige i øjet. Weekendavisen Spændingsniveauet er højt hele vejen Lolland-Falster Folketidende Solid og underholdende krimi Børsen Jo Nesbø uden Harry Hole – er det muligt? Ja, absolut. I 'Sønnen' folder Nesbø igen sit naturtalent for iscenesættelse og dramaturgi ud over 442 spændingsmættede sider.[...] 'Sønnen' er – igen – en ualmindelig velskrevet roman fra Nesbøs kringlede hjerne. Det var rigtig svært at lægge bogen fra sig. Søndag

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771460995
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 442
 • Udgivet:
 • 21. Marts 2014
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 150x222x43 mm.
 • Vægt:
 • 750 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 1. Juni 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Sønnen

  Beskrivelse af Sønnen

  Sonny Lofthus har siddet i Norges bedst sikrede fængsel, siden han var atten år. Han er professionel syndebuk og tager skylden for andres forbrydelser. Som belønning får han en ubrudt strøm af heroin leveret til sin fængselscelle. Han blev ligeglad med sit liv, da hans far og store idol begik selvmord efter at være blevet afsløret i årelang korruption inden for Oslo politi.
   Da Sonny opdager, at hans far i virkeligheden var en ærlig mand, der blev myrdet, flygter han fra fængslet for at tage hævn – og han har meget at hævne.

  Jo Nesbø skildrer et Oslo i noir-toner, og i kulisserne danser kommunalpolitikerne, erhvervslivet, politiet og domstolene med dem, der er så mægtige, at de har sat sig over loven.

  "Alle som engang har åbnet en Nesbø-bog for at læse et par linjer ved, at det kan være livsfarligt, hvis du har en ide om, at du vil bruge natten til at sove.
  Nordjyske Stiftstidende ★★★★★★

  Det er grumt godt gået.
  Nok er vi først på året, men der skal springes højt, hvis nogen skal vippe 'Sønnen' af pladsen som årets krimi. Og så helt uden Harry Hole.
  Ekstra Bladet ★★★★★★

  Jo Nesbø skriver som sædvanligt som en drøm – også på dansk, takket være en flot oversættelse.
  Jyllands-Posten ★★★★★

  Det er sjældent, at krimier er så fermt fortalt og samtidig er så meget mere end ren underholdning. Men Nesbø er en mester.
  Berlingske ★★★★★

  Hæsblæsende og drønspændende
  Politiken ★★★★★

  Kulsort plot og drivende spænding.
  ALT for damerne ★★★★★

  Nesbø skriver som sædvanligt flydende, spændstigt, dialogerne lige i øjet.
  Weekendavisen

  Spændingsniveauet er højt hele vejen
  Lolland-Falster Folketidende

  Solid og underholdende krimi
  Børsen

  Jo Nesbø uden Harry Hole – er det muligt? Ja, absolut. I 'Sønnen' folder Nesbø igen sit naturtalent for iscenesættelse og dramaturgi ud over 442 spændingsmættede sider.[...]
  'Sønnen' er – igen – en ualmindelig velskrevet roman fra Nesbøs kringlede hjerne. Det var rigtig svært at lægge bogen fra sig.
  Søndag

  Forlagets beskrivelse af Sønnen

  Sonny Lofthus har siddet i Norges bedst sikrede fængsel, siden han var atten år. Han er professionel syndebuk og tager skylden for andres forbrydelser. Som belønning får han en ubrudt strøm af heroin leveret til sin fængselscelle. Han blev ligeglad med sit liv, da hans far og store idol begik selvmord efter at være blevet afsløret i årelang korruption inden for Oslo politi. Da Sonny opdager, at hans far i virkeligheden var en ærlig mand, der blev myrdet, flygter han fra fængslet for at tage hævn – og han har meget at hævne.

  Jo Nesbø skildrer et Oslo i noir-toner, og i kulisserne danser kommunalpolitikerne, erhvervslivet, politiet og domstolene med dem, der er så mægtige, at de har sat sig over loven.

  Hæsblæsende og drønspændende. - Politiken (5 hjerter)

  Det er sjældent, at krimier er så fermt fortalt og samtidig er så meget mere end ren underholdning. Men Nesbø er en mester. - Berlingske ★★★★★

  Det er grumt godt gået. Nok er vi først på året, men der skal springes højt, hvis nogen skal vippe SØNNEN af pladsen som årets krimi. Og så helt uden Harry Hole. - Ekstra Bladet ★★★★★★

  Nesbø skriver som sædvanligt flydende, spændstigt, dialogerne lige i øjet. – Weekendavisen

  Nesbø skriver med et drive og et overblik, der vil gøre enhver Formel 1-racerkører misundelig. - Nordjyske Stiftstidende ★★★★★★

  Jo Nesbø skriver som sædvanligt som en drøm – også på dansk, takket være en flot oversættelse.- Jyllands-Posten ★★★★★

  Det er sjældent, at krimier er så fermt fortalt og samtidig er så meget mere end ren underholdning. Men Nesbø er en mester. - Berlingske ★★★★★

  Brugerbedømmelser af Sønnen  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.