Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Som en ært i Guds hånd - Lise Maj Jensen - E-bog

- Klimahaiku, digte og andre ord om kærlighed og klimabevidsthed

Bag om Som en ært i Guds hånd

Den nye tids børn taler blåturkisisk som ærten i Guds hånd forstår intet og alt Børnene klimastrejker og kalder på de voksne. Forskere verden over kalder på handling. Umærkeligt ryster jorden under vaner og verdensbilleder. Voksne prøver at få livet til at hænge sammen. Det handler om kærlighed, klima og eksistens. Det handler om tiden lige nu i dag og de næste 5-10 år, som former børnenes fremtid. Om at se sig selv i øjnene. Om at lytte til liv. Om angst, vrede, magtesløshed og glæde. Om tiltro til en ny begyndelse. Om at skærpe opmærksomheden på dét, der giver livet værdi. Som en ært i Guds hånd berører og sætter ord på noget af dét, der rører sig. Digtsamlingen er et bidrag til klimalitteraturen, båret af dyb bekymring og stærkt håb for kloden og fremtidige generationers liv. Uddrag af bogen kend din betydning en sommerfugls vingeslag kan skabe orkan du er den brik der mangler i verdens helhed indtil du vågner Om forfatteren Lise Maj Jensen (f. 1956) er uddannet cand.psych., forsker og psykoterapeut. Nu pensionist efter et langt arbejdsliv med 40 års engagement i mennesker og miljø. Sundhedspsykologi og miljøpsykologi. Frivilligt arbejde i NOAH, OOA, Omstilling Ry og Klimabevægelsen i Danmark. Har udgivet en fagbog og populærvidenskabelige artikler. Digtsamlingen er hendes skønlitterære debut.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772375083
  • Udgivet:
  • 11. December 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Som en ært i Guds hånd

Den nye tids børn taler blåturkisisk som ærten i Guds hånd
forstår intet og alt

Børnene klimastrejker og kalder på de voksne. Forskere verden over kalder på handling. Umærkeligt ryster jorden under vaner og verdensbilleder. Voksne prøver at få livet til at hænge sammen.
Det handler om kærlighed, klima og eksistens.
Det handler om tiden lige nu i dag og de næste 5-10 år, som former børnenes fremtid.
Om at se sig selv i øjnene. Om at lytte til liv. Om angst, vrede, magtesløshed og glæde. Om tiltro til en ny begyndelse. Om at skærpe opmærksomheden på dét, der giver livet værdi. Som en ært i Guds hånd berører og sætter ord på noget af dét, der rører sig. Digtsamlingen er et bidrag til klimalitteraturen, båret af dyb bekymring og stærkt håb for kloden og fremtidige generationers liv.

Uddrag af bogen
kend din betydning
en sommerfugls
vingeslag kan skabe orkan
du er den brik der mangler
i verdens helhed
indtil du vågner

Om forfatteren
Lise Maj Jensen (f. 1956) er uddannet cand.psych., forsker og psykoterapeut. Nu pensionist efter et langt arbejdsliv med 40 års engagement i mennesker og miljø. Sundhedspsykologi og miljøpsykologi. Frivilligt arbejde i NOAH, OOA, Omstilling Ry og Klimabevægelsen i Danmark. Har udgivet en fagbog og populærvidenskabelige artikler. Digtsamlingen er hendes skønlitterære debut.

Forlagets beskrivelse af Som en ært i Guds hånd

Den nye tids børn

taler blåturkisisk

som ærten i Guds hånd

forstår intet og altBørnene klimastrejker og kalder på de voksne.

Forskere verden over kalder på handling. Umærkeligt

ryster jorden under vaner og verdensbilleder. Voksne

prøver at få livet til at hænge sammen.

Det handler om kærlighed, klima og eksistens.

Det handler om tiden lige nu i dag og de næste 5-10 år, som former børnenes fremtid.

Om at se sig selv i øjnene. Om at lytte til liv. Om angst, vrede, magtesløshed og glæde. Om tiltro til en ny begyndelse. Om at skærpe opmærksomheden på dét, der giver livet værdi.

Som en ært i Guds hånd berører og sætter ord på noget af dét, der rører sig.

Digtsamlingen er et bidrag til klimalitteraturen, båret af dyb bekymring og stærkt håb for kloden og fremtidige generationers liv.

Brugerbedømmelser af Som en ært i Guds håndGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.