Udvidet returret til d. 31. januar 2021
Sovse og sauceraf Valery Drouet Du sparer 26% ift. forlagets pris Spar 26%

Sovse og saucer - Bog

- Fond, marinade, chutney, vinaigrette og bisque

Bag om Sovse og saucer

Det er pærelet.Man følger blot hvert enkelt trin i grundopskriften. Den danner herefter basis for sovs i gryderetter eller som tilbehør til al slags kød, fisk, burger, terrine, steg, suppe eller grøntsagsflan. En kogebog som man altid bør have ved hånden. Hver dobbeltside består af en grundopskrift i billeder. Denne basisteknik bruges i de efterfølgende opskrifter. Og derefter står det dig naturligvis frit for at finde på andre opskrifter ud fra grundopskriften.Bare vælg mellem kalvefond, lys fiskefond (fumet), beurre blanc-sauce (smørsovs), bearnaise-sauce, hollandaise, bechamelsauce, hjemmerørt mayonnaise, hjemmerørt aioli, sauce tartare, rouille, pebersauce, roquefort-sovs, bisque af jomfruhummer, « marchand de vin »-rødvinssauce, æblecider-sauce, skalotteløgsovs, tomatsauce, ketchup, barbecue-sauce, pesto, cæsar-dressing, sauce vierge, kreolsk sauce, rævesovs, klassikeren med dild, grøn karry-sauce, kokossauce, citronconfit-sauce, teriyaki-sauce, vaniljesauce, citrongræs-marinade, æble- & grapechutney.Bogens forfattere: Valéry Drouet er 46, gift og far til to piger på 18 og 14 år. Uddannet kok af profession og har arbejdet 13 år i gourmetrestauranter i Frankrig og i udlandet. Han har arbejdet som stylist og kulinarisk forfatter i mere end 15 år og har skrevet omkring 80 kogebøger. Han bor i Normandiet og kommer hver dag til Paris med fotograf Pierre Louis Viel, som han altid samarbejder med til bøger og magasiner. Pierre er 49 år gammel og har også to børn, to sønner på 15 og 13 år.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778424235
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 124
  • Udgivet:
  • 1. August 2017
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 192x247x15 mm.
  • Vægt:
  • 458 g.
  • BLACK FRIDAY
    148,95 kr.
  • 199,95 kr.
  • 51,00 kr. (26%)
  • 39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • 1-2 hverdage
  • 1. December 2020
Eller spar samlet 48% som medlem
  • 130,95 kr.
  • 69,00 kr. (48%)
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Valery Drouet
Vis alle titler
Beskrivelse af Sovse og saucer
Det er pærelet.Man følger blot hvert enkelt trin i grundopskriften. Den danner herefter basis for sovs i gryderetter eller som tilbehør til al slags kød, fisk, burger, terrine, steg, suppe eller grøntsagsflan. En kogebog som man altid bør have ved hånden. Hver dobbeltside består af en grundopskrift i billeder. Denne basisteknik bruges i de efterfølgende opskrifter. Og derefter står det dig naturligvis frit for at finde på andre opskrifter ud fra grundopskriften.Bare vælg mellem kalvefond, lys fiskefond (fumet), beurre blanc-sauce (smørsovs), bearnaise-sauce, hollandaise, bechamelsauce, hjemmerørt mayonnaise, hjemmerørt aioli, sauce tartare, rouille, pebersauce, roquefort-sovs, bisque af jomfruhummer, « marchand de vin »-rødvinssauce, æblecider-sauce, skalotteløgsovs, tomatsauce, ketchup, barbecue-sauce, pesto, cæsar-dressing, sauce vierge, kreolsk sauce, rævesovs, klassikeren med dild, grøn karry-sauce, kokossauce, citronconfit-sauce, teriyaki-sauce, vaniljesauce, citrongræs-marinade, æble- & grapechutney.Bogens forfattere: Valéry Drouet er 46, gift og far til to piger på 18 og 14 år. Uddannet kok af profession og har arbejdet 13 år i gourmetrestauranter i Frankrig og i udlandet. Han har arbejdet som stylist og kulinarisk forfatter i mere end 15 år og har skrevet omkring 80 kogebøger. Han bor i Normandiet og kommer hver dag til Paris med fotograf Pierre Louis Viel, som han altid samarbejder med til bøger og magasiner. Pierre er 49 år gammel og har også to børn, to sønner på 15 og 13 år.
Brugerbedømmelser af Sovse og saucer


Andre købte også..
Find lignende bøger
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.