Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Spejderminderaf Estrid Ott

Spejderminder

Bag om Spejderminder

10 noveller om snobrød, knob og farlige prøvelser - altså 10 noveller om livet som spejder. Indhold "Indledning" "Et natligt overfald" "Kartoffelhøst" "Da vi fulgte "Divi" hjem" "En ny Slags Julenisser" "Poesi på et Høloft" "Paw" "En flov Historie" "Menneskestudier" "Filosofi på en Gravhøj" Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning. Estrid Ott (1900-1967) var en dansk forfatter og journalist, der blev særligt kendt for sin store produktion af børnebøger. Estrid Ott debuterede i 1923. Det blev en noget anderledes debut, da bogen blev til i samarbejde med moren Olga Ott. Estrid Ott blev uddannet journalist ved Vestjyllands Folkeblad, og fik senere ansættelse ved Berlingske Tidendes udenrigsredaktion. I jobbet som korrespondent dækkede hun vinterkrigen mellem Finland og Sovjet i 1939-40. Inspirationen fra Finland og andre nordlige egne er til at mærke i Estrid Otts forfatterskab, hvor flere af bøgerne finder sted i Lapland, på Svalbard eller i Grønland, hvor hun også boede for en periode. Estrid Ott nåede at skrive mange bøger, førend hun fik sit egentlig gennembrud med bogserien om Chico, der er et portugisisk gadebarn. Første bind i serien "Chicos lange vandring" vandt Kulturministeriets børnebogspris i 1958. Estrid Ott har udgivet en række bøger under pseudonymet Magnus Moen.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711618660
 • Udgivet:
 • 13. November 2017
 • 65,95 kr.
 • 69,00 kr.
 • 3,05 kr. (4%)
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 17% som medlem
 • 56,95 kr.
 • 12,05 kr. (17%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Estrid Ott
Vis alle titler
Beskrivelse af Spejderminder
10 noveller om snobrød, knob og farlige prøvelser - altså 10 noveller om livet som spejder.

Indhold
"Indledning"
"Et natligt overfald"
"Kartoffelhøst"
"Da vi fulgte "Divi" hjem"
"En ny Slags Julenisser"
"Poesi på et Høloft"
"Paw"
"En flov Historie"
"Menneskestudier"
"Filosofi på en Gravhøj"

Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Estrid Ott (1900-1967) var en dansk forfatter og journalist, der blev særligt kendt for sin store produktion af børnebøger. Estrid Ott debuterede i 1923. Det blev en noget anderledes debut, da bogen blev til i samarbejde med moren Olga Ott.

Estrid Ott blev uddannet journalist ved Vestjyllands Folkeblad, og fik senere ansættelse ved Berlingske Tidendes udenrigsredaktion. I jobbet som korrespondent dækkede hun vinterkrigen mellem Finland og Sovjet i 1939-40. Inspirationen fra Finland og andre nordlige egne er til at mærke i Estrid Otts forfatterskab, hvor flere af bøgerne finder sted i Lapland, på Svalbard eller i Grønland, hvor hun også boede for en periode.

Estrid Ott nåede at skrive mange bøger, førend hun fik sit egentlig gennembrud med bogserien om Chico, der er et portugisisk gadebarn. Første bind i serien "Chicos lange vandring" vandt Kulturministeriets børnebogspris i 1958.

Estrid Ott har udgivet en række bøger under pseudonymet Magnus Moen.
Brugerbedømmelser af Spejderminder


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Spejderminder findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.