Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Spørg mig om alt - Zakiya Ajmi - E-bog

- Årgang 2022 – Hemmeligheder

Bag om Spørg mig om alt

Elias og Thor fra Katjas klasse laver tit AMA på YouTube, blandt andet om drømmepiger. Elias' drømmepige er lille, lyshåret og sporty. Det er Katja ikke. Men det er Camilla. Sidste skoledag forsvinder Camillas kanin, alle fra klassens var ellers vilde med den, da hun havde den med i skole. Hvor er den blevet af? Årgang 2022 er en novelleserie for de 13-16 årige. Fem kendte forfattere har skrevet en novelle hver, alle med samme tema, nemlig Hemmeligheder. Historierne er vidt forskellige, men favner på hver deres måde den sårbarhed, der tit følger med, når man har en hemmelighed – om den så er stor eller lille.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788762740594
  • Udgivet:
  • 28. Februar 2022
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Spørg mig om alt

Elias og Thor fra Katjas klasse laver tit AMA på YouTube, blandt andet om drømmepiger. Elias' drømmepige er lille, lyshåret og sporty. Det er Katja ikke. Men det er Camilla. Sidste skoledag forsvinder Camillas kanin, alle fra klassens var ellers vilde med den, da hun havde den med i skole. Hvor er den blevet af?

Årgang 2022 er en novelleserie for de 13-16 årige. Fem kendte forfattere har skrevet en novelle hver, alle med samme tema, nemlig Hemmeligheder. Historierne er vidt forskellige, men favner på hver deres måde den sårbarhed, der tit følger med, når man har en hemmelighed – om den så er stor eller lille.

Brugerbedømmelser af Spørg mig om altFind lignende bøger
Bogen Spørg mig om alt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.