dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Spor - Orla Bundgård Povlsen - E-bog

Bag om Spor

"Fuldstændig fortabt Timevis fortabt. Fortabt i børnenes leg. Give dem en fedtemad et æble så ventende på dig. Sluge en fugl i form av dens lyd. Bristende liv at ødelægge en syttenårig piges dyd. Denne fugleflabren. Denne kjoleflabren. Også menneskene har sagt mig så meget. Der var piger. Jeg har levet." Orla Bundgård Povlsen (1918-1982) var en dansk forfatter, digter og journalist. Orla Bundgård Povlsen var oprindeligt uddannet smed men debuterede som digter og novelleforfatter i 1940‘erne. Gennembruddet kom i begyndelsen af 1960‘erne, hvor hans på én gang sanselige og jordbundne digte gjorde stort indtryk på anmeldere og læsere. Orla Bundgård Povlsens digte væver tilværelsens almindeligheder, sansernes erfaring og samfundets tilstand sammen til et finmasket lyrisk tæppe.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711623404
  • Udgivet:
  • 18. Maj 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Spor

"Fuldstændig fortabt

Timevis fortabt.
Fortabt i børnenes leg.
Give dem en fedtemad
et æble så
ventende på dig.

Sluge en fugl
i form av dens lyd.

Bristende liv at ødelægge
en syttenårig piges dyd.

Denne fugleflabren.
Denne kjoleflabren.

Også menneskene
har sagt mig så meget.

Der var piger.

Jeg har levet."

Orla Bundgård Povlsen (1918-1982) var en dansk forfatter, digter og journalist. Orla Bundgård Povlsen var oprindeligt uddannet smed men debuterede som digter og novelleforfatter i 1940‘erne. Gennembruddet kom i begyndelsen af 1960‘erne, hvor hans på én gang sanselige og jordbundne digte gjorde stort indtryk på anmeldere og læsere. Orla Bundgård Povlsens digte væver tilværelsens almindeligheder, sansernes erfaring og samfundets tilstand sammen til et finmasket lyrisk tæppe.

Brugerbedømmelser af SporFind lignende bøger
Bogen Spor findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.