Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Statistical Methods for Food Science - John A. Bower - Bog

- Introductory Procedures for the Food Practitioner

Bag om Statistical Methods for Food Science

Provides a source text on accessible statistical procedures for the food scientist, and is aimed at professionals and students in food laboratories where analytical, instrumental and sensory data are gathered and require some form of summary and analysis before interpretation.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118541647
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 336
  • Udgivet:
  • 30. august 2013
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 243x171x20 mm.
  • Vægt:
  • 654 g.
  • 2-3 uger.
  • 16. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

  • BLACK FRIDAY
    : :

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Statistical Methods for Food Science

Provides a source text on accessible statistical procedures for the food scientist, and is aimed at professionals and students in food laboratories where analytical, instrumental and sensory data are gathered and require some form of summary and analysis before interpretation.

Brugerbedømmelser af Statistical Methods for Food Science



Find lignende bøger
Bogen Statistical Methods for Food Science findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.