Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Steinbecks spøgelse - jagten på en forfatter af Leif Davidsen

Steinbecks spøgelse - jagten på en forfatter

Bag om Steinbecks spøgelse - jagten på en forfatter

"Steinbecks spøgelse - jagten på en forfatter" er en underholdende og underfundig rejse- og erindringsbog i samme form og tone som Leif Davidsens meget populære "Dostojevskijs sidste rejse". "Steinbecks spøgelse" bygger på en 13.000 kilometer lang rejse i USA i en camper, som Leif Davidsen foretog sammen med sin kone Ulla i 2012, hvor Barack Obama kæmpede for at blive genvalgt. Med Bruce Springsteen på afspilleren kører ægteparret i hjulsporene på den amerikanske nobelpristager John Steinbeck. I 1960 kørte Steinbeck med sin hund Charley rundt i USA og skildrede sin rejse i bogen "På rejse med Charley". Leif Davidsen er mest kendt som manden fra Rusland, mens det nok er mere ukendt, at USA har betydet meget for hans liv og forfatterskab. Som 17-årig rejste Leif Davidsen fra Fyn til USA som udvekslingsstudent. Det var første gang, han kom til udlandet, og rejsen blev et afgørende vendepunkt i hans liv. Den personlige rejsebog rummer også erindringer om barndom og ungdom samt beskrivelser af de amerikanske bøger, film og musik, der har inspireret ham. "Steinbecks spøgelse" føjer nye og overraskende aspekter til Leif Davidsens forfatterskab. Som han selv siger: "Det er ikke kun en bog om USA, men også en bog om mig." "Med Steinbeck som rejseguide stiller Leif Davidsen skarpt på det USA, der er svært at forstå, og den kultur, der formede ham som forfatter … indsigtsfuld og underholdende bog" - Information "Litterær ’slow food’ af høj kvalitet … Der er meget at hente i Davidsens rejseerindringer, både for USA-kenderen og novicen." - Jyllands-Posten "En meget velskrevet og personlig rejsebog." - Familie Journalen "Leif Davidsens beretninger fra en tur tværs over USA og tilbage igen i hælene på John Steinbeck har både vid og overskud" - Politiken "Rent guf … Underholdende og interessant fortælling om en 13.000 km lang rundtur i USA i 2012, hvor Obama kæmper for at blive genvalgt, og en personlig fortælling om at blive, være og udvikle sig som forfatter … Fremragende rejsebog helt på højde med det bedste i forfatterskabet" - Bibliotekernes lektørudtalelse

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711323878
 • Udgivet:
 • 24. september 2014
 • 185,95 kr.
 • 199,00 kr.
 • 13,05 kr. (7%)
 • 0,00 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 19% som medlem
 • 160,95 kr.
 • 38,05 kr. (19%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Steinbecks spøgelse - jagten på en forfatter
"Steinbecks spøgelse - jagten på en forfatter" er en underholdende og underfundig rejse- og erindringsbog i samme form og tone som Leif Davidsens meget populære "Dostojevskijs sidste rejse".

"Steinbecks spøgelse" bygger på en 13.000 kilometer lang rejse i USA i en camper, som Leif Davidsen foretog sammen med sin kone Ulla i 2012, hvor Barack Obama kæmpede for at blive genvalgt. Med Bruce Springsteen på afspilleren kører ægteparret i hjulsporene på den amerikanske nobelpristager John Steinbeck. I 1960 kørte Steinbeck med sin hund Charley rundt i USA og skildrede sin rejse i bogen "På rejse med Charley".

Leif Davidsen er mest kendt som manden fra Rusland, mens det nok er mere ukendt, at USA har betydet meget for hans liv og forfatterskab. Som 17-årig rejste Leif Davidsen fra Fyn til USA som udvekslingsstudent. Det var første gang, han kom til udlandet, og rejsen blev et afgørende vendepunkt i hans liv. Den personlige rejsebog rummer også erindringer om barndom og ungdom samt beskrivelser af de amerikanske bøger, film og musik, der har inspireret ham.

"Steinbecks spøgelse" føjer nye og overraskende aspekter til Leif Davidsens forfatterskab. Som han selv siger: "Det er ikke kun en bog om USA, men også en bog om mig."

"Med Steinbeck som rejseguide stiller Leif Davidsen skarpt på det USA, der er svært at forstå, og den kultur, der formede ham som forfatter … indsigtsfuld og underholdende bog"
- Information

"Litterær ’slow food’ af høj kvalitet … Der er meget at hente i Davidsens rejseerindringer, både for USA-kenderen og novicen."
- Jyllands-Posten

"En meget velskrevet og personlig rejsebog."
- Familie Journalen

"Leif Davidsens beretninger fra en tur tværs over USA og tilbage igen i hælene på John Steinbeck har både vid og overskud"
- Politiken

"Rent guf … Underholdende og interessant fortælling om en 13.000 km lang rundtur i USA i 2012, hvor Obama kæmper for at blive genvalgt, og en personlig fortælling om at blive, være og udvikle sig som forfatter … Fremragende rejsebog helt på højde med det bedste i forfatterskabet"
- Bibliotekernes lektørudtalelse
Brugerbedømmelser af Steinbecks spøgelse - jagten på en forfatter


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Steinbecks spøgelse - jagten på en forfatter findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.