Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Stenens tid Støt Brysterne specialudgave af Johan Ottosen

Stenens tid Støt Brysterne specialudgave - Bog

- Under Danmarks ældste kirkegulv bliver en 5.000 år gammel kalender fundet. Kalenderen tæller ned til Ragnarok.

 • Produktet er ikke tilgængeligt og kan desværre ikke skaffes eller leveres.

Bag om Stenens tid Støt Brysterne specialudgave

***STØT BRYSTERNE UDGAVE *** ALLE PENGENE FRA DENNE BOG - 100 KRONER EFTER MOMS - GÅR TIL STØT BRYSTERNE UNDER KRÆFTENS BEKÆMPELSE ***STØT BRYSTERNE UDGAVE*** ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Danmarks Dan Brown?” catsbooksandcoffee.dk⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Dan Brown på speed …” bforbog.dk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Man nærmest mister pusten” bogfidusen.dk “Dan Brown og da Vinci Code go home. Vi har Johan Ottosen.” Saxo.com “En af de mest effektfulde romanindledninger jeg har læst i lang tid.” Henrik Palle, journalist på Politiken. “Spektakulært plot.” Rebekka Andreasen, vildmedkrimi.dk “Spændende til sidste punktum.” Jannik Lunn, bogpusheren.dk “Man bare ryger gennem bogen.” krimifan.dk “En rigtig ”mandethriller” i højt tempo.” litteratursiden.dk Bagsidetekst: Under danmarks ældste kirkegulv bliver en 5.000 år gammel kalender fundet. Kalenderen tæller ned til Ragnarok. På en bænk i det sommerglade Tivoli skyder den pensionerede professor Bjarne Arnesen sig en kugle for panden. Hans stedsøn, den Cavlingprisvindende journalist Kurt Østergård, modtager en videobesked fra ham 28 måneder efter. Arnesen trygler Kurt om at stoppe det han kalder "dem" og beder ham fortsætte hvor han slap. Det leder Kurt til en opdagelse, der får store konsekvenser ikke blot for Kurt, men for Danmark og kongefamilien. Samtidig bliver strålingsekspert og tidligere våbeninspektør for FN, Søren Storm, bedt om at hjælpe politiet i opklaringen af et strålingsrelateret mord begået på Rigshospitalet. Det makabre og bizarre mord leder Storm på sporet af en radioaktiv bombe der kan gå af hvert øjeblik det skal være et sted i København. Lige om hjørnet venter dronningens store jubilæumsfest med prominente gæster fra ind- og udland.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794013017
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 524
 • Udgivet:
 • 28. August 2020
 • Udgave:
 • 3
 • Størrelse:
 • 158x231x40 mm.
 • Vægt:
 • 964 g.
Beskrivelse af Stenens tid Støt Brysterne specialudgave
***STØT BRYSTERNE UDGAVE ***

ALLE PENGENE FRA DENNE BOG - 100 KRONER EFTER MOMS - GÅR TIL STØT BRYSTERNE UNDER KRÆFTENS BEKÆMPELSE

***STØT BRYSTERNE UDGAVE***

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Danmarks Dan Brown?” catsbooksandcoffee.dk⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Dan Brown på speed …” bforbog.dk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Man nærmest mister pusten” bogfidusen.dk
“Dan Brown og da Vinci Code go home. Vi har Johan Ottosen.” Saxo.com
“En af de mest effektfulde romanindledninger jeg har læst i lang tid.” Henrik Palle, journalist på Politiken.
“Spektakulært plot.” Rebekka Andreasen, vildmedkrimi.dk
“Spændende til sidste punktum.” Jannik Lunn, bogpusheren.dk
“Man bare ryger gennem bogen.” krimifan.dk
“En rigtig ”mandethriller” i højt tempo.” litteratursiden.dk

Bagsidetekst:
Under danmarks ældste kirkegulv bliver en 5.000 år gammel kalender fundet. Kalenderen tæller ned til Ragnarok.
På en bænk i det sommerglade Tivoli skyder den pensionerede professor Bjarne Arnesen sig en kugle for panden. Hans stedsøn, den Cavlingprisvindende journalist Kurt Østergård, modtager en videobesked fra ham 28 måneder efter. Arnesen trygler Kurt om at stoppe det han kalder "dem" og beder ham fortsætte hvor han slap. Det leder Kurt til en opdagelse, der får store konsekvenser ikke blot for Kurt, men for Danmark og kongefamilien. Samtidig bliver strålingsekspert og tidligere våbeninspektør for FN, Søren Storm, bedt om at hjælpe politiet i opklaringen af et strålingsrelateret mord begået på Rigshospitalet. Det makabre og bizarre mord leder Storm på sporet af en radioaktiv bombe der kan gå af hvert øjeblik det skal være et sted i København. Lige om hjørnet venter dronningens store jubilæumsfest med prominente gæster fra ind- og udland.
Brugerbedømmelser af Stenens tid Støt Brysterne specialudgave
 • Krimiormen s. 17. November 2020

  ”Stenens tid” er 1. del af trilogien Mirrin bank trilogien skrevet af Johan Ottosen. Johan Ottosen har helt klart skrevet ”Stenens tid” med inspiration fra Dan Brown og hans ”Da vinci mysteriet”. Det gør dog på ingen måde spændingsromanen mindre interessant eller mindre spændingsfyldt.”Stenens tid” er velskrevet og smækfyldt med drama og spænding hele vejen igennem. ”Stenens tid” er bestemt en page-turner når de er allerbedst med et velgennemtænkt plot. Slutningen lægger fint op til bind 2 i trilogien, ”Apokalypsens engle”.

  ”Stenens tid” får mine varmeste anbefalinger med på vejen som en spændingsroman i absolut topklasse.

  Vurdering: 5/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.