Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Stille Skrig - Katja Ranvits - E-bog

Bag om Stille Skrig

”Hun undertrykte et gisp, idet blodet fra et stort sår på maven løb ned ad benene. Og først nu forstod hun det. Hun var ofringen.” En lun sommernat finder pædagogen Cecilie Knudsen en hårdt såret kvinde i skoven tæt ved Solvang Behandlingscenter. Den ukendte kvinde bærer en dagbog, hvis grusomme beretninger viser sig at have tråde til en af Danmarkshistoriens værste kidnapningssager. Dagbogen rækker sine lange, mørke fangarme ud efter alt omkring sig. Og byder ondskaben indenfor i Cecilies liv. Pludselig ånder fortiden Cecilie tungt i nakken. En fortid hun har kæmpet for at undslippe. Stille Skrig er en historie om hvad der sker, når mennesket står over for en virkelighed, der udfordrer de rammer og normer, man lever efter.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793796430
 • Udgivet:
 • 5. Juni 2020
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Stille Skrig

  Beskrivelse af Stille Skrig

  ”Hun undertrykte et gisp, idet blodet fra et stort sår på maven løb ned ad benene. Og først nu forstod hun det. Hun var ofringen.”

  En lun sommernat finder pædagogen Cecilie Knudsen en hårdt såret kvinde i skoven tæt ved Solvang Behandlingscenter. Den ukendte kvinde bærer en dagbog, hvis grusomme beretninger viser sig at have tråde til en af Danmarkshistoriens værste kidnapningssager.
  Dagbogen rækker sine lange, mørke fangarme ud efter alt omkring sig. Og byder ondskaben indenfor i Cecilies liv. Pludselig ånder fortiden Cecilie tungt i nakken. En fortid hun har kæmpet for at undslippe.
  Stille Skrig er en historie om hvad der sker, når mennesket står over for en virkelighed, der udfordrer de rammer og normer, man lever efter.

  Brugerbedømmelser af Stille Skrig



  Find lignende bøger
  Bogen Stille Skrig findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.