Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Sundt blodtryk på 14 dage af Jerk W. Langer Du sparer 44% ift. forlagets pris Spar 44%

Sundt blodtryk på 14 dage

Bag om Sundt blodtryk på 14 dage

Mere end en million voksne danskere har forhøjet blodtryk og dermed øget risiko for blodprop og hjerneblødning. Nu viser forskningen, at en særlig måde at spise på kan være nøglen til at sænke trykket. Resultaterne kan måles allerede efter to uger. Den nye bog, skrevet af to danske læger, gør det let og overskueligt at spise sig til et sundere blodtryk i lækker mad til alle dagens måltider. Hvad har rødbeder, spinat, rucolasalat, laks og rugbrød til fælles? De kan på forskellig vis lægge en dæmper på blodtrykket. Og det er de ikke alene om. Der findes et væld af skønne madvarer at vælge mellem, hvis man vil spise sig til et sundere blodtryk, men kunsten er at kombinere dem rigtigt. Det dokumenterer de senere års forskning i sammenhængen mellem mad og blodtryk. Men hvordan skal man helt præcis spise, hvis man vil opnå den størst tænkelige gevinst for sit blodtryk uden at føle, at man går glip af bordets glæder eller spilder alt for meget tid på at lave specialkost? Det har de to læger og livsnydere Jerk W. Langer og Jens Linnet et kvalificeret bud på. Med afsæt i den nyeste forskning og mange årtiers erfaring med at ændre vaner hos blodtrykspatienter har de udviklet en kostplan fyldt med lækker mad, som både mætter og lægger en dæmper på "den stille dræber", som forhøjet blodtryk også kaldes. Opskrifterne kombinerer principperne fra den såkaldte DASH-kost, der har dokumenteret sin evne til at sænke blodtrykket i talrige videnskabelige studier, med den nyeste viden om antiinflammatorisk kost – med særligt fokus på råvarer, som specifikt gavner blodtrykket med naturens egne midler. Jerk W. Langer (f. 1960) er læge og foredragsholder og har skrevet adskillige bøger om sundhed, sygdom, motion og kost. Han skriver og fortæller om de nyeste trends og den seneste forskning i en lang række dagblade, magasiner og tidsskrifter (bl.a. I Form, Ude og Hjemme, Ekstra Bladet) og er en hyppig anvendt ekspert i tv og radio, bl.a. på TV2-programmet En kur der dur. Jerk W. Langer er en af landets mest benyttede foredragsholdere. Jens Linnet (f. 1956). Speciallæge i almen medicin. Praktiserende læge med mere end 30 års erfaring i at behandle mennesker med forhøjet blodtryk og de følgesygdomme, som et forhøjet blodtryk kan give. I sin fritid passioneret hobbykok og livsnyder, der nægter at gå på kompromis med den gode smag.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740046823
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 280
  • Udgivet:
  • 19. september 2018
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 182x248x30 mm.
  • Vægt:
  • 973 g.
  • 152,00 kr.
  • 270,00 kr.
  • 118,00 kr. (44%)
  • 39,95 kr.
  • 1-2 hverdage
  • 7. juli 2020
Eller spar samlet 51% som medlem
  • 132,00 kr.
  • 138,00 kr. (51%)
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Sundt blodtryk på 14 dage
Mere end en million voksne danskere har forhøjet blodtryk og dermed øget risiko for blodprop og hjerneblødning. Nu viser forskningen, at en særlig måde at spise på kan være nøglen til at sænke trykket. Resultaterne kan måles allerede efter to uger. Den nye bog, skrevet af to danske læger, gør det let og overskueligt at spise sig til et sundere blodtryk i lækker mad til alle dagens måltider.

Hvad har rødbeder, spinat, rucolasalat, laks og rugbrød til fælles? De kan på forskellig vis lægge en dæmper på blodtrykket. Og det er de ikke alene om. Der findes et væld af skønne madvarer at vælge mellem, hvis man vil spise sig til et sundere blodtryk, men kunsten er at kombinere dem rigtigt. Det dokumenterer de senere års forskning i sammenhængen mellem mad og blodtryk.

Men hvordan skal man helt præcis spise, hvis man vil opnå den størst tænkelige gevinst for sit blodtryk uden at føle, at man går glip af bordets glæder eller spilder alt for meget tid på at lave specialkost? Det har de to læger og livsnydere Jerk W. Langer og Jens Linnet et kvalificeret bud på. Med afsæt i den nyeste forskning og mange årtiers erfaring med at ændre vaner hos blodtrykspatienter har de udviklet en kostplan fyldt med lækker mad, som både mætter og lægger en dæmper på "den stille dræber", som forhøjet blodtryk også kaldes.

Opskrifterne kombinerer principperne fra den såkaldte DASH-kost, der har dokumenteret sin evne til at sænke blodtrykket i talrige videnskabelige studier, med den nyeste viden om antiinflammatorisk kost – med særligt fokus på råvarer, som specifikt gavner blodtrykket med naturens egne midler.

Jerk W. Langer (f. 1960) er læge og foredragsholder og har skrevet adskillige bøger om sundhed, sygdom, motion og kost. Han skriver og fortæller om de nyeste trends og den seneste forskning i en lang række dagblade, magasiner og tidsskrifter (bl.a. I Form, Ude og Hjemme, Ekstra Bladet) og er en hyppig anvendt ekspert i tv og radio, bl.a. på TV2-programmet En kur der dur. Jerk W. Langer er en af landets mest benyttede foredragsholdere.

Jens Linnet (f. 1956). Speciallæge i almen medicin. Praktiserende læge med mere end 30 års erfaring i at behandle mennesker med forhøjet blodtryk og de følgesygdomme, som et forhøjet blodtryk kan give. I sin fritid passioneret hobbykok og livsnyder, der nægter at gå på kompromis med den gode smag.
Brugerbedømmelser af Sundt blodtryk på 14 dage
  • Thomas H. 29. maj 2020

    Kan klart anbefale denne bog. Den har allerede ændret min livsstil. Mange gode råd og opskrifter.

  • Tove P. 28. maj 2020

    God og oplysende bog. God som opslagsbog og lækre opskrifter. Kan varmt anbefales

  • Janni r. 19. maj 2020

    Super lækre retter efter 1 måned er mit blodtryk, kommet ned og ekstra gevinsten er at jeg har tabt mig 5 kg

  • Jan B. 17. maj 2020

    Fantastisk god bog for især nye med for højt blodtryk. Skrevet af 2 læger, den ene praktiserende med familiedispositioner for højt blodtryk - den anden forsker på området.
    Den handler om fødevarer og mad, der påvirker blodtrykket. Med prioriterede lister over nytten af fødevarer, inspirerende opskrifter og billeder, alt fagligt underbygget.
    Man kan ikke undgå at ændre sit indkøbsmønster lidt eller meget, når man har læst bogen.
    Jan B

  • Signe A. 4. maj 2020

    Bogen giver en god indsigt i hvad et for højt blodtryk er, hvad det skyldes og hvordan man kan sænke det.
    Jeg fik bogen anbefalet af min læge.
    Havde jeg vidst at bogen fandtes, havde jeg købt den for mange år siden.
    Nemme og lækre opskrifter, som er meget velsmagende.

  • Vita N. 24. april 2020

    Super go bog og dejligt med opskrifter til de første 14 dage


Andre købte også..
Find lignende bøger
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.