Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Supersund flexitar af Martin Kreutzer

Supersund flexitar - E-bog

- Den optimale balance mellem kød og grønt

Bag om Supersund flexitar

Kvinder i alle aldre higer efter at leve grønnere og skære ned på kødet. Målet er sundhed, trivsel og velvære – uden fanatisme. Heldigvis, vil mange sige, er det ikke nødvendigt med et kategorisk fravalg af kødet, for du høster faktisk maksimalt udbytte af den grønne livsstil ved at ernære dig som flexitar med det bedste fra de to verdener.At være flexitar er et aktivt valg, hvor sundheden er en central faktor i sammensætningen af dagskosten. Mere energi og overskud, lavere sygdomsrisiko og generelt øget trivsel er det kontante udbytte af at skrue en kost sammen, der byder på masser af grønt – samt de helt rigtige råvarer fra den animalske lejr. Bogen giver en grundig teoretisk introduktion til flexitarens trendsættende strategi, som på unik vis forener det sundeste fra veganerens og kødspiserens madunivers. Bogen byder på et væld af smagfulde opskrifter. Alle retter er bogstavelig talt gjort så spiselige, at det er nemt at komme i gang, uanset om du er single eller må navigere rundt i familiens fælles interesser. Her findes ingen besværlige madplaner, men til gengæld konkrete forslag til dagskostens sammensætning og masser af kombinations/­variationsmuligheder. Der findes ingen fast definition på, hvordan flexitarens kost skal sammensættes – bogen her har valgt følgende opskrift: – > 1 kg grønt (inkl. frugt) pr. dag – Ingen kød fra okse, svin, får og ged = rødt kød – Kvalitetsproteiner i hver eneste ret, men til gengæld færre end i almindelige retter for at give plads til grønsagerne og det sunde fedt – Antiinflammatoriske råvarer over hele linjen Om forfatterne Sandra Pugliese og Martin Kreutzer er et stærkt team, som står bag flere populære kostbøger, blandt andet Souping og Ingefær. Sandra mestrer de smagfulde opskrifter, som sprudler af styrke, til perfektion, mens Martin med sin store ernæringsfaglige ballast bidrager med teoretisk tyngde, som garanterer, at du får fuldt sundhedsmæssigt udbytte af din indsats.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793430921
  • Udgivet:
  • 17. Januar 2017
  • 158,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 35% som medlem
  • 137,95 kr.
  • 32,00 kr. (35%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Supersund flexitar
Kvinder i alle aldre higer efter at leve grønnere og skære ned på kødet. Målet er sundhed, trivsel og velvære – uden fanatisme. Heldigvis, vil mange sige, er det ikke nødvendigt med et kategorisk fravalg af kødet, for du høster faktisk maksimalt udbytte af den grønne livsstil ved at ernære dig som flexitar med det bedste fra de to verdener.At være flexitar er et aktivt valg, hvor sundheden er en central faktor i sammensætningen af dagskosten. Mere energi og overskud, lavere sygdomsrisiko og generelt øget trivsel er det kontante udbytte af at skrue en kost sammen, der byder på masser af grønt – samt de helt rigtige råvarer fra den animalske lejr. Bogen giver en grundig teoretisk introduktion til flexitarens trendsættende strategi, som på unik vis forener det sundeste fra veganerens og kødspiserens madunivers.

Bogen byder på et væld af smagfulde opskrifter. Alle retter er bogstavelig talt gjort så spiselige, at det er nemt at komme i gang, uanset om du er single eller må navigere rundt i familiens fælles interesser. Her findes ingen besværlige madplaner, men til gengæld konkrete forslag til dagskostens sammensætning og masser af kombinations/­variationsmuligheder.

Der findes ingen fast definition på, hvordan flexitarens kost skal sammensættes – bogen her har valgt følgende opskrift:
– > 1 kg grønt (inkl. frugt) pr. dag
– Ingen kød fra okse, svin, får og ged = rødt kød
– Kvalitetsproteiner i hver eneste ret, men til gengæld færre end i almindelige retter for at give plads til grønsagerne og det sunde fedt
– Antiinflammatoriske råvarer over hele linjen

Om forfatterne
Sandra Pugliese og Martin Kreutzer er et stærkt team, som står bag flere populære kostbøger, blandt andet Souping og Ingefær. Sandra mestrer de smagfulde opskrifter, som sprudler af styrke, til perfektion, mens Martin med sin store ernæringsfaglige ballast bidrager med teoretisk tyngde, som garanterer, at du får fuldt sundhedsmæssigt udbytte af din indsats.
Brugerbedømmelser af Supersund flexitar


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.