Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Sushi for 2

Sushi for 2 - Oplevelse

- Sushimenu for 2 personer

Bag om Sushi for 2

Menuen står klar. På stribe. Rullet i tang, minimalistisk pyntet og fuld af smag. Væk dine smagsløg – med smuk, frisklavet sushi fra det traditionelle japanske køkken. Sushi tilberedes altid af helt friske råvarer med masser af smag. Ikke alene smager sushi godt – det er også en æstetisk spiseoplevelse. Derfor er denne sushimiddag for to en anderledes middagsoplevelse med forkælelse for både øjne og smagsløg. Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami. Bemærk at nogle steder kun tilbyder takeaway, mens der andre steder er mulighed for at spise på restauranten. Velbekomme!

Vis mere
  • 499,00 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • På e-mail
Beskrivelse af Sushi for 2
Menuen står klar. På stribe. Rullet i tang, minimalistisk pyntet og fuld af smag. Væk dine smagsløg – med smuk, frisklavet sushi fra det traditionelle japanske køkken.

Sushi tilberedes altid af helt friske råvarer med masser af smag. Ikke alene smager sushi godt – det er også en æstetisk spiseoplevelse. Derfor er denne sushimiddag for to en anderledes middagsoplevelse med forkælelse for både øjne og smagsløg.

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami. Bemærk at nogle steder kun tilbyder takeaway, mens der andre steder er mulighed for at spise på restauranten.

Velbekomme!
Mere information
TID
Efter aftale
Bookinginformationer fås på www.GODREAM.dk/booking

STED
Aalborg - Karma Sushi
Aarhus - Karma Sushi
Aarhus - Karma Sushi
Frederikshavn - Karma Sushi
Greve - Lucky Sushi
Holstebro - Aktivér dit gavekort for bookinginfo
Horsens - B-Sushi
Kolding - Bar’ Sushi
København K - Karma Sushi
København K - Sushi Saiko
København N - Susu Sushi
Køge - Lucky Sushi
Næstved - Crazy Sushi
Odense - Bar’ Sushi
Skagen - Karma Sushi
Slagelse - Lucky Sushi
Svendborg - Bar’ Sushi
Vejle - Bar’ Sushi

VIGTIG INFO
- Sushimenuen varierer fra restaurant til restaurant
- Det varierer fra restaurant til restaurant om gavekortet kan benyttes hverdage og/eller weekend
Brugerbedømmelser af Sushi for 2


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.