Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

SYLTEDRONNINGEN - Helena Grayston - Bog

- Moderne syltning til alle måltider

Bag om SYLTEDRONNINGEN

UDSOLGT FRA FORLAGET Alle kan sylte og alle vil sylte, når først de har stiftet bekendtskab med Helena Graystons lækre sylt. Hun forstår at sammensætte smage, så resultatet bliver så lækkert, at man bare må have mere. Navnet ”Syltedronningen” erhvervede Helena sig, da hun vandt Politikens syltekonkurrence i 2013. Bogen bringer 50 opskrifter, der kan anvendes som tilbehør til morgenmad, brunch, frokost, eftermiddagsmad og aftensmad. Helenas idé med moderne syltning er blandt andet at sylte med mindre sukker og i mindre portioner - for smagens skyld. Helena Grayston er opvokset i Danmark med en engelsk far og en dansk mor. Hun afsluttede sin uddannelse som eksportingeniør, giftede sig med en amerikaner og flyttede derefter til USA i 12 år. Sidenhen var Helena igennem jobskifte, skilsmisse og stress, som sendte hende i en ny retning. Med en flot vindertitel i kufferten, gik hun tilbage til en gammel kærlighed, syltning, og genfandt sig selv. Hun deltog i forskellige konkurrencer bl.a. i England, hvor hun blev tildelt en guldmedalje for sin grapefrugtmarmelade med ingefær. Ved den lejlighed mødte hun Pam Corbin (Pam the Jam), River Cottages berømte syltedame. De to blev venner og arbejder i dag sammen om forskellige produkter. Helena er ikke verdensberømt endnu, men det kan hun blive, for hendes mod og resultater med at skabe de lækreste sylteprodukter, er meget overbevisende.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793159310
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 192
  • Udgivet:
  • 16. Juni 2017
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 214x257x18 mm.
  • Vægt:
  • 890 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 26. April 2024

Beskrivelse af SYLTEDRONNINGEN

UDSOLGT FRA FORLAGET

Alle kan sylte og alle vil sylte, når først de har stiftet bekendtskab med Helena Graystons lækre sylt. Hun forstår at sammensætte smage, så resultatet bliver så lækkert, at man bare må have mere.

Navnet ”Syltedronningen” erhvervede Helena sig, da hun vandt Politikens syltekonkurrence i 2013. Bogen bringer 50 opskrifter, der kan anvendes som tilbehør til morgenmad, brunch, frokost, eftermiddagsmad og aftensmad. Helenas idé med moderne syltning er blandt andet at sylte med mindre sukker og i mindre portioner - for smagens skyld.

Helena Grayston er opvokset i Danmark med en engelsk far og en dansk mor. Hun afsluttede sin uddannelse som eksportingeniør, giftede sig med en amerikaner og flyttede derefter til USA i 12 år. Sidenhen var Helena igennem jobskifte, skilsmisse og stress, som sendte hende i en ny retning. Med en flot vindertitel i kufferten, gik hun tilbage til en gammel kærlighed, syltning, og genfandt sig selv. Hun deltog i forskellige konkurrencer bl.a. i England, hvor hun blev tildelt en guldmedalje for sin grapefrugtmarmelade med ingefær. Ved den lejlighed mødte hun Pam Corbin (Pam the Jam), River Cottages berømte syltedame. De to blev venner og arbejder i dag sammen om forskellige produkter. Helena er ikke verdensberømt endnu, men det kan hun blive, for hendes mod og resultater med at skabe de lækreste sylteprodukter, er meget overbevisende.

Brugerbedømmelser af SYLTEDRONNINGEN

  • Madeleine L. 24. Maj 2020

    Det er en rigtig fin bog med en masse spændende opskrifter. Helena går til syltning på en meget afslappet og rar måde, hvor alle kan være med. Hun har i mange opskrifter reduceret sukkerindholdet, hvilket også påvirker holdbarheden af produkterne man sylter. Dette kan være både godt og skidt, og i bogen argumenterer hun for, at man sylter mindre portioner og de derfor ikke skal kunne holde sig så længe. Mange af opskrifterne er også lavet til at skulle opbevares i køleskabet efter de er lavet, hvilket nok hurtigt kunne gå hen og give pladsproblemer hvis man vil prøve 5-6 opskrifter af inden for relativt kort tid. Hvis du holder af at sylte efter sæsonen, og derfor nogle gange står med en stor mængde råvarer, så er dette ikke den rette bog for dig. Hvis du derimod vil lave små portioner af lækker sylt til med kortere holdbarhed end gammeldags sylt, så er bogen helt sikkert anbefalelsesværdig. Opskrifterne byder på spændende smagssammensætninger og interessante kombinationer, hvori forfatterindens engelske ophav ikke fornægter sig.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.