Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Tartine Book No. 3af Chad Robertson

Tartine Book No. 3 - Bog

- Ancient Modern Classic Whole

indgår i Tartine serien

Bag om Tartine Book No. 3

Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781452114309
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 304
  • Udgivet:
  • 1. Januar 2003
  • Størrelse:
  • 223x261x32 mm.
  • Vægt:
  • 1364 g.
  • 244,95 kr.
  • 39,95 kr.
  • 4-7 hverdage
  • 29. September 2020
Eller spar samlet 20% som medlem
  • 194,95 kr.
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Chad Robertson
Vis alle titler
Beskrivelse af Tartine Book No. 3
Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.
Brugerbedømmelser af Tartine Book No. 3


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Tartine Book No. 3 findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.