Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Betrothed #1: Forelsket - Kiera Cass - E-bog

Bag om The Betrothed #1: Forelsket

Hollis Brite er kong Jameson af Coroas seneste flamme, og hun nyder de mange goder det giver. Men pludselig bliver det alvor da kongen ønsker at have hende ved sin side under det kommende statsbesøg fra nabolandet Isolde. Hollis er i tvivl om hun har hvad der skal til for at være dronning. Og da den unge isolter, Silas, kommer ind i hendes liv, bliver hun ydermere i tvivl om det overhovedet er hvad hun ønsker. Forelsket er første bog i serien Hollis af Coroa.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788758847191
  • Udgivet:
  • 18. Maj 2022
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af The Betrothed #1: Forelsket

Hollis Brite er kong Jameson af Coroas seneste flamme, og hun nyder de mange goder det giver. Men pludselig bliver det alvor da kongen ønsker at have hende ved sin side under det kommende statsbesøg fra nabolandet Isolde. Hollis er i tvivl om hun har hvad der skal til for at være dronning. Og da den unge isolter, Silas, kommer ind i hendes liv, bliver hun ydermere i tvivl om det overhovedet er hvad hun ønsker. Forelsket er første bog i serien The Betrothed.

Forlagets beskrivelse af The Betrothed #1: Forelsket

Hollis Brite er kong Jameson af Coroas seneste flamme, og hun nyder de mange goder det giver.
Men pludselig bliver det alvor da kongen ønsker at have hende ved sin side under det kommende statsbesøg fra nabolandet Isolde.
Hollis er i tvivl om hun har hvad der skal til for at være dronning. Og da den unge isolter, Silas, kommer ind i hendes liv, bliver hun ydermere i tvivl om det overhovedet er hvad hun ønsker.

Forelsket er første bog i serien The Betrothed.

Brugerbedømmelser af The Betrothed #1: ForelsketFind lignende bøger
Bogen The Betrothed #1: Forelsket findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.