Udvidet returret til d. 31. januar 2025

The Science of Ice Cream - Chris Clarke - Bog

Bag om The Science of Ice Cream

Written in an accessible style, the fully revised third edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781839164866
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 207
  • Udgivet:
  • 24. juli 2024
  • Udgave:
  • 24003
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af The Science of Ice Cream

Written in an accessible style, the fully revised third edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.

Brugerbedømmelser af The Science of Ice Cream



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.