Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Unicorn Project - Gene Kim - Bog

- A Novel about Developers, Digital Disruption, and Thriving in the Age of Data

Bag om The Unicorn Project

‘The Unicorn Project’ er en opfølgning til den mest solgte titel Phoenix-projektet, som endnu engang kaster et blik på Parts Unlimited, men denne gang set ud fra en softwareudvikling. Bogen følger Maxine, en højtstående hovedudvikler og arkitekt, da hun er eksileret til Phoenix-projektet, som hævn mod venner og kolleger for at have bidraget til en løn-nedbrud. Maxine forsøger at holde hovedet koldt i dét der føles som et hjerteløs og uretfærdigt Bureaukrati, og at arbejde inden for et system, hvor ingen kan få gjort noget færdigt, uden endeløse udvalg, papirarbejde og godkendelser. En dag bliver hun kontaktet af en masse misfits, som fortæller at de vil vælte den eksisterende orden, til at befri udviklere, at bringe glæde tilbage til teknologiområdet og for at gøre muligt for virksomheden at vinde i en tid med digital forstyrrelse. Til Maxines store overraskelse bliver hun trukket ind i denne bevægelse og befinder sig til sidst som en af ​​lederne for oprøret, som sætter hende i krydset for nogle kendte og meget farlige fjender. Age of Software er kommet til syne, og en anden begivenhed med masseudryddelse nærmer sig. ‘The Unicorn Project’ handler i store træk om rebelle udviklere og forretningsførere, der arbejder sammen for at kæmpe mod tiden for at innovere, overleve og trives i en tid med hidtil uset usikkerhed ... og muligheder. Bogen giver en exceptionelt nyttig indsigt i, hvordan man forbedrer sin teknologivirksomhed på bedst mulig vis.

Vis mere
 • Sprog:
 • Engelsk
 • ISBN:
 • 9781942788768
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 352
 • Udgivet:
 • 26. November 2019
 • Størrelse:
 • 159x232x30 mm.
 • Vægt:
 • 524 g.
 • 4-7 hverdage.
 • 2. Maj 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af The Unicorn Project

‘The Unicorn Project’ er en opfølgning til den mest solgte titel Phoenix-projektet, som endnu engang kaster et blik på Parts Unlimited, men denne gang set ud fra en softwareudvikling. Bogen følger Maxine, en højtstående hovedudvikler og arkitekt, da hun er eksileret til Phoenix-projektet, som hævn mod venner og kolleger for at have bidraget til en løn-nedbrud. Maxine forsøger at holde hovedet koldt i dét der føles som et hjerteløs og uretfærdigt Bureaukrati, og at arbejde inden for et system, hvor ingen kan få gjort noget færdigt, uden endeløse udvalg, papirarbejde og godkendelser. En dag bliver hun kontaktet af en masse misfits, som fortæller at de vil vælte den eksisterende orden, til at befri udviklere, at bringe glæde tilbage til teknologiområdet og for at gøre muligt for virksomheden at vinde i en tid med digital forstyrrelse.
Til Maxines store overraskelse bliver hun trukket ind i denne bevægelse og befinder sig til sidst som en af ​​lederne for oprøret, som sætter hende i krydset for nogle kendte og meget farlige fjender. Age of Software er kommet til syne, og en anden begivenhed med masseudryddelse nærmer sig. ‘The Unicorn Project’ handler i store træk om rebelle udviklere og forretningsførere, der arbejder sammen for at kæmpe mod tiden for at innovere, overleve og trives i en tid med hidtil uset usikkerhed ... og muligheder. Bogen giver en exceptionelt nyttig indsigt i, hvordan man forbedrer sin teknologivirksomhed på bedst mulig vis.

Forlagets beskrivelse af The Unicorn Project

This highly anticipated follow-up to the bestselling title The Phoenix Project takes another look at Parts Unlimited, this time from the perspective of software development.

Indhold

”Mit mål med at skrive 'The Unicorn Project' var at udforske og afsløre de nødvendige, men usynlige strukturer, der kræves for at gøre udviklere (og alle ingeniører) produktive, og afsløre de ødelæggende virkninger af teknisk gæld og kompleksitet. Jeg håber, at denne bog kan skabe fælles grund for teknologi- og forretningsledere til at efterlade fortiden og sammen skabe en bedre fremtid sammen”.- Gene Kim, november 2019. 

Brugerbedømmelser af The Unicorn ProjectFind lignende bøger
Bogen The Unicorn Project findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.