Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Tidslinjen af Peter Goes

Tidslinjen - Bog

- En rejse gennem historien

Bag om Tidslinjen

"Fremragende" - Marianne Eskebæk Larsen, Information ✶✶✶✶✶ - Tem Frank Andersen, Nordjyske "Tidslinjen er et glimrende eksempel på, hvad en vellykket bog kan: inspirere, gøre os klogere og samle unge og ældre til en dialog." ✶✶✶✶✶✶ - pædagogen.dk Hvert enkelt opslag i Tidslinjen er “sit eget komplette kunstværk.” - Fyens Stiftstidende “TIDSLINJEN af Peter Goes er en utrolig smukt illustreret verdenshistorie – fra verdens begyndelse til i dag. Den er fyldt med et væld af forskellige historiske nedslag og detaljer, og især det historisk interesserede barn (og voksne) vil kunne få store mængder tid til at gå med at nærstudere siderne. (…) TIDSLINJEN er et vildt imponerende værk med en overvældende detaljerigdom – som bare er så smukt udført.” ✶✶✶✶✶✶ - Pia Dalsgaard, Børnenes Bøger “Det er smukt, utroligt og helt, helt særligt. (…) Det er en bog, som man aldrig bliver færdig med at læse. Tidslinjen bør bo på ethvert (skole)bibliotek og børneværelse. Det er en herlig, herlig vrimlebog, som man i den grad bliver klog af.” - Mette Sofie Kirkedal, Bogoplevelsen “Det er en udsøgt fornøjelse at gå på opdagelse i bogens illustrationer og suge viden om verdenshistorien til sig. Her er tale om en bog, der vil blive taget frem mange gange – af hele familien!" - Nønne Lønne Votborg, Sjov for børn Hele verdenshistorien, fra Big Bang til i dag – fortalt som en lang tegning, der strækker sig over alle bogens opslag. Børn og voksne kan sammen gå på opdagelse i det mylder af detaljer og facts som Tidslinjen præsenterer. Det er en tidsrejse der tager læseren forbi dinosaurer, vikinger, aztekere og rumskibe. Vi ser på krige, kunstnere, opdagelsesrejsende og statsoverhoveder og ser, hvordan der er at bo i et slot, en yurt eller en skyskraber. Vi glemmer heller ikke fantasien – her er også drager, mytiske figurer og TV-karakterer, side om side med verdensomvæltende opfindelser, der er fostret af videnskabsmænd og opdagelsesrejsende. Hver scene sætter globale begivenheder i et letforståeligt perspektiv, både i tid og rum. Bogens idé er ligetil og dog dybt original, hvilket sammen med den både kunstneriske og faglige veludførthed da også har ledt til en række priser. Tidslinjen er blevet en bestseller i hjemlandet Belgien og er udkommet i en lang række lande.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788791611704
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 74
 • Udgivet:
 • 1. Oktober 2017
 • Størrelse:
 • 275x378x16 mm.
 • Vægt:
 • 1125 g.
 • 198,95 kr.
 • 39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • 2-4 hverdage
 • 14. December 2021
Eller spar samlet 10%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 179,95 kr.
 • 39,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Tidslinjen
"Fremragende" - Marianne Eskebæk Larsen, Information

✶✶✶✶✶
- Tem Frank Andersen, Nordjyske

"Tidslinjen er et glimrende eksempel på, hvad en vellykket bog kan: inspirere, gøre os klogere og samle unge og ældre til en dialog."
✶✶✶✶✶✶
- pædagogen.dk

Hvert enkelt opslag i Tidslinjen er “sit eget komplette kunstværk.”
- Fyens Stiftstidende

“TIDSLINJEN af Peter Goes er en utrolig smukt illustreret verdenshistorie – fra verdens begyndelse til i dag. Den er fyldt med et væld af forskellige historiske nedslag og detaljer, og især det historisk interesserede barn (og voksne) vil kunne få store mængder tid til at gå med at nærstudere siderne. (…) TIDSLINJEN er et vildt imponerende værk med en overvældende detaljerigdom – som bare er så smukt udført.”
✶✶✶✶✶✶
- Pia Dalsgaard, Børnenes Bøger

“Det er smukt, utroligt og helt, helt særligt. (…) Det er en bog, som man aldrig bliver færdig med at læse. Tidslinjen bør bo på ethvert (skole)bibliotek og børneværelse. Det er en herlig, herlig vrimlebog, som man i den grad bliver klog af.”
- Mette Sofie Kirkedal, Bogoplevelsen

“Det er en udsøgt fornøjelse at gå på opdagelse i bogens illustrationer og suge viden om verdenshistorien til sig. Her er tale om en bog, der vil blive taget frem mange gange – af hele familien!"
- Nønne Lønne Votborg, Sjov for børn

Hele verdenshistorien, fra Big Bang til i dag – fortalt som en lang tegning, der strækker sig over alle bogens opslag. Børn og voksne kan sammen gå på opdagelse i det mylder af detaljer og facts som Tidslinjen præsenterer. Det er en tidsrejse der tager læseren forbi dinosaurer, vikinger, aztekere og rumskibe. Vi ser på krige, kunstnere, opdagelsesrejsende og statsoverhoveder og ser, hvordan der er at bo i et slot, en yurt eller en skyskraber. Vi glemmer heller ikke fantasien – her er også drager, mytiske figurer og TV-karakterer, side om side med verdensomvæltende opfindelser, der er fostret af videnskabsmænd og opdagelsesrejsende. Hver scene sætter globale begivenheder i et letforståeligt perspektiv, både i tid og rum. Bogens idé er ligetil og dog dybt original, hvilket sammen med den både kunstneriske og faglige veludførthed da også har ledt til en række priser. Tidslinjen er blevet en bestseller i hjemlandet Belgien og er udkommet i en lang række lande.
Brugerbedømmelser af Tidslinjen


Find lignende bøger
Bogen Tidslinjen findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.