Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

TREASURE ISLAND (spil) - Robert Louis Stevenson - Brætspil

- A board game based on the classical pirate story by Robert Louis Stevenson

TREASURE ISLAND (spil)af Robert Louis Stevenson
Bag om TREASURE ISLAND (spil)

Robert Louis Stevensons bog SKATTEØEN fra 1883 er en af de bedste ungdomsbøger, der nogensinde er skrevet, og den etbenede John Silver med papegøjen Kaptajn Flint er blevet indbegrebet af en snu og grusom sørøver. Churchill fik bogen af sin far, da han var ni år gammel, og han "slugte den med fryd". SKATTEØEN udgives af Forlaget Swismark i oversættelse af Erik M. Bøye (ISBN 978-87-993632-6-1) SKATTEØEN er filmatiseret mange gange; og den er lavet til musical af Sebastian, og nu har Forlaget Swismark udgivet et brætspil bygget over bogen. Denne 2. udgave af spillet har en meget bedre æske end 1.-udgaven. I 1.-udgaven solgtes spil og bog desuden sammen. De sælges nu hver for sig, så spillet alene er derfor nu meget billigere end tidligere. Spilleregler både på dansk og engelsk. Strategispil/Familiespil. 2 - 6 deltagere. Alder 9 - 99 år. Spilletid: En spændende og morsom og hyggelig aften (ca. tre timer)

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • EAN:
  • 9788799363285
  • Udgivet:
  • 15. Oktober 2020
  • 1-2 hverdage.
  • 13. August 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af TREASURE ISLAND (spil)

Robert Louis Stevensons bog SKATTEØEN fra 1883 er en af de bedste ungdomsbøger, der nogensinde er skrevet, og den etbenede John Silver med papegøjen Kaptajn Flint er blevet indbegrebet af en snu og grusom sørøver. Churchill fik bogen af sin far, da han var ni år gammel, og han "slugte den med fryd". SKATTEØEN udgives af Forlaget Swismark i oversættelse af Erik M. Bøye (ISBN 978-87-993632-6-1)

SKATTEØEN er filmatiseret mange gange; og den er lavet til musical af Sebastian, og nu har Forlaget Swismark udgivet et brætspil bygget over bogen.
Denne 2. udgave af spillet har en meget bedre æske end 1.-udgaven.
I 1.-udgaven solgtes spil og bog desuden sammen. De sælges nu hver for sig, så spillet alene er derfor nu meget billigere end tidligere. Spilleregler både på dansk og engelsk.

Strategispil/Familiespil. 2 - 6 deltagere. Alder 9 - 99 år. Spilletid: En spændende og morsom og hyggelig aften (ca. tre timer)

Brugerbedømmelser af TREASURE ISLAND (spil)Find lignende produkter
Produktet TREASURE ISLAND (spil) findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.