Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Turen går til London

Oplev skræddersyet elegancetilsat seneste nye street-design.Spis gourmetmad og rygende varme fish & chips. Dans til debedste DJ´s og se verdenskunstpå byens museer. Hop på en rød dobbeltdækkerbus og tag byen i brug. London svinger uafbrudtmellem klassisk og cool. Turen Går Til London dækker storbyen fra mondæne NottingHill i vest over Soho til EastEnd med modemarkeder,kunst og OL-by. Den udforsker Camden i nord og South Banks kulturliv langs Themsen. Se kort over alle bogens områder forrest i bogen. Suppler med Turen Går Til England & Wales.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740034769
 • Udgivet:
 • 15. Januar 2018
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Turen går til London

Bogen dækker hele London fra East End til Chelsea og fra Marylebone og Camden Town til Greenwich og Docklands. Baggrundskapitlerne sætter fokus på Londons historie, arkitektur og byudvikling, politiske og samfundsmæssige forhold, kunst og kultur samt mad og drikke. Der er forslag til gode spisesteder, butikker, markeder og steder at gå ud. Bogen er desuden rigt illustreret med fotos og kort. TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser

Forlagets beskrivelse af Turen går til London

Bogen dækker hele London fra East End til Chelsea og fra Marylebone og Camden Town til Greenwich og Docklands. Baggrundskapitlerne sætter fokus på Londons historie, arkitektur og byudvikling, politiske og samfundsmæssige forhold, kunst og kultur samt mad og drikke. Der er forslag til gode spisesteder, butikker, markeder og steder at gå ud. Bogen er desuden rigt illustreret med fotos og kort.

TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser

Brugerbedømmelser af Turen går til London

 • Frederik D. 1. Maj 2020

  Bogen er områdeinddelt, hvilket er godt nok, men sproget er af en sådan karakter, så man komplet mister overblikket. Bogen hopper mellem ufatteligt mange forskellige typer af butikker og seværdigheder, så man går død i læsningen og glemmer hvad man lige har læst. Jeg kan ikke anbefale bogen, kun til folk, der gerne vil falde i søvn og spilde deres tid.

 • Karen S. 24. April 2020

  Et godt opslagsværk, hvor det er nemt at finde informationer om de forskellige områder i London.


Find lignende bøger
Bogen Turen går til London findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.