Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Turen går til Provence & Sydfrankrig  af Frederik Crone

Turen går til Provence & Sydfrankrig

  • Produktet er ikke længere tilgængeligt og kan desværre ikke skaffes eller leveres.

Bag om Turen går til Provence & Sydfrankrig

Bogen dækker Provence, Rivieraen, Languedoc-Roussillon, Pyrenæerne og Frankrigs sydlige Atlanterhavskyst. Bogen giver et indblik i dagligdagen i Provence og Sydfrankrig og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om landets historie, kunst og kultur, natur og geografi, mad og drikke. Desuden er guiden rigt illustreret med fotos og kort. TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlantentil Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740019032
  • Udgivet:
  • 7. marts 2017
Andre bøger af Frederik Crone
Se alle titler
Beskrivelse af Turen går til Provence & Sydfrankrig
Bogen dækker Provence, Rivieraen, Languedoc-Roussillon, Pyrenæerne og Frankrigs sydlige Atlanterhavskyst. Bogen giver et indblik i dagligdagen i Provence og Sydfrankrig og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om landets historie, kunst og kultur, natur og geografi, mad og drikke. Desuden er guiden rigt illustreret med fotos og kort.

TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlantentil Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.
Brugerbedømmelser af Turen går til Provence & Sydfrankrig


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Turen går til Provence & Sydfrankrig findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.