Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Turen går til Sicilien - Cecilie Maria Meyer - E-bog

Bag om Turen går til Sicilien

Bogen dækker storbyerne, Palermo, Catania og Siracusa og ferieperler som Taormina og Cefalu. Her er også bud på overraskelser på øens midte, langs kysten og på små øer en kort sejltur væk. Tag ind til Palermos fræsende midte med gadeliv og lækre madsteder.Gå en tur på Etnas dampende top. Oplev pistacielunde, duftende markeder og oldgamle byrum. Kom i God-father-stemning i Savoca - eller nyd Stromboli som en anden Ingrid Bergman.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740056259
  • Udgivet:
  • 18. Juni 2019
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Turen går til Sicilien

Bogen dækker Palermo og omegn, vestlige Sicilien med Egadiske Øer, nordøstlige Sicilien med Etna og Lipariske Øer samt Sicilien mod syd og sydøst, herunder oldtidsbyen Siracusa. Bogen giver et indblik i dagligdagen på Sicilien og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om øens historie, kunst og kultur, natur og geografi samt mad og drikke. Desuden er guiden rigt illustreret med fotos og kort. TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.

Forlagets beskrivelse af Turen går til Sicilien

Bogen dækker Palermo og omegn, vestlige Sicilien med Egadiske Øer, nordøstlige Sicilien med Etna og Lipariske Øer samt Sicilien mod syd og sydøst, herunder oldtidsbyen Siracusa. Bogen giver et indblik i dagligdagen på Sicilien og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om øens historie, kunst og kultur, natur og geografi samt mad og drikke. Desuden er guiden rigt illustreret med fotos og kort.

TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.

Brugerbedømmelser af Turen går til SicilienFind lignende bøger
Bogen Turen går til Sicilien findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.