Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Tvillingernes kollapsaf Peter Beck

Tvillingernes kollaps

Bag om Tvillingernes kollaps

Vicepolitiinspektør Carsten Holtze forlod Rigspolitichefens kontor, fuld af spekulationer og frustrationer over samtalen med Rigspolitichefen, Statsadvokaten og Politidirektøren. Man havde besluttet den endelige nedlukningen af afdeling N, for i stedet at oprette en ny gruppe under navnet; specialenhed RISK! Gruppen skulle arbejde ud fra Tårnby Politigård, da beredskabet der, som en følge af den nye politireform, var flyttet til politienhederne Artillerivej, Bellahøj og City. Den nye gruppe skulle koncentrere sig om efterforskning af opgaver dikteret af Rigspolitichefen, og gruppens nye chef, politiinspektør Henrik Duur, kom fra Nordsjællands politi i Frederikssund. En meget dygtig efterforskningschef og med en lang og succesrig karriere indenfor kriminalpolitiet. Derudover var han specielt udvalgt af Udenrigsministeriet til en mission i Iran, i forbindelse med de store uroligheder og angreb på den danske ambassade. Her forhindrede han tre planlagte attentater mod den danske ambassadør, for hvilket han modtog Ridderkorset af Dronningen. Omstændighederne ved udflytningen og etableringen er totalt forvirrende for gruppen og forstærkes af, at deres nye chef slet ikke dukker op som aftalt! Pludselig er gruppen involveret i sager om hestemishandlinger, import af stjålne tyske biler, familiestridigheder, bedrageri i millionklassen og manipulationer på højeste sted indenfor politi og anklagemyndighede og mord! Hektiske dage, hvor efterforskningerne sætter gruppen på overarbejde, presset af tiden og tilfældighedernes spil.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743062837
  • Udgivet:
  • 20. December 2019
  • 92,95 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 80,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Peter Beck
Vis alle titler
Beskrivelse af Tvillingernes kollaps
Vicepolitiinspektør Carsten Holtze forlod Rigspolitichefens kontor, fuld af spekulationer og frustrationer over samtalen med Rigspolitichefen, Statsadvokaten og Politidirektøren. Man havde besluttet den endelige nedlukningen af afdeling N, for i stedet at oprette en ny gruppe under navnet; specialenhed RISK! Gruppen skulle arbejde ud fra Tårnby Politigård, da beredskabet der, som en følge af den nye politireform, var flyttet til politienhederne Artillerivej, Bellahøj og City.

Den nye gruppe skulle koncentrere sig om efterforskning af opgaver dikteret af Rigspolitichefen, og gruppens nye chef, politiinspektør Henrik Duur, kom fra Nordsjællands politi i Frederikssund. En meget dygtig efterforskningschef og med en lang og succesrig karriere indenfor kriminalpolitiet. Derudover var han specielt udvalgt af Udenrigsministeriet til en mission i Iran, i forbindelse med de store uroligheder og angreb på den danske ambassade. Her forhindrede han tre planlagte attentater mod den danske ambassadør, for hvilket han modtog Ridderkorset af Dronningen.

Omstændighederne ved udflytningen og etableringen er totalt forvirrende for gruppen og forstærkes af, at deres nye chef slet ikke dukker op som aftalt! Pludselig er gruppen involveret i sager om hestemishandlinger, import af stjålne tyske biler, familiestridigheder, bedrageri i millionklassen og manipulationer på højeste sted indenfor politi og anklagemyndighede og mord!

Hektiske dage, hvor efterforskningerne sætter gruppen på overarbejde, presset af tiden og tilfældighedernes spil.
Brugerbedømmelser af Tvillingernes kollaps


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Tvillingernes kollaps findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.