Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Under fremmed himmel - E-bog

Bag om Under fremmed himmel

Fjerde roman på dansk af nordirske David Park. Under fremmed himmel er af Irish Times kåret som Book of the Year: En mand, en far, forsøger at forcere et snelandskab for at nå frem til sin syge søn, undervejs udforskes tabets psykologi. En roman om fædre og sønner, sorg, erindring, familie og kærlighed – om de forkerte veje vi tager for at finde frem til dem, vi elsker. Og om dem vi sårer dybt undervejs. Få skriver som David Park om forældreskab og familierelationer. David Park har skabt en playliste til bogen: http://bit.ly/jd102 David Park bor i Nordirland og har vundet en lang række priser for sit forfatterskab bl.a. Major Individual Artist Award fra The Arts Council of Northern Ireland og for sit bidrag til irsk litteratur har han modtaget American Ireland Funds Literary Award. På dansk er tidligere udkommet de anmelderroste Poeternes hustruer (2017), Hun som sluger solen (2016) og Sandhedskommissæren (2014).

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771516074
  • Udgivet:
  • 17. Oktober 2019
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Under fremmed himmel
Fjerde roman på dansk af nordirske David Park.

Under fremmed himmel er af Irish Times kåret som Book of the Year:

En mand, en far, forsøger at forcere et snelandskab for at nå frem til sin syge søn, undervejs udforskes tabets psykologi. En roman om fædre og sønner, sorg, erindring, familie og kærlighed – om de forkerte veje vi tager for at finde frem til dem, vi elsker. Og om dem vi sårer dybt undervejs. Få skriver som David Park om forældreskab og familierelationer.

David Park har skabt en playliste til bogen: http://bit.ly/jd102

David Park bor i Nordirland og har vundet en lang række priser for sit forfatterskab bl.a. Major Individual Artist Award fra The Arts Council of Northern Ireland og for sit bidrag til irsk litteratur har han modtaget American Ireland Funds Literary Award. På dansk er tidligere udkommet de anmelderroste Poeternes hustruer (2017), Hun som sluger solen (2016) og Sandhedskommissæren (2014).
Brugerbedømmelser af Under fremmed himmel


Find lignende bøger
Bogen Under fremmed himmel findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.