Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Under huden - Pernille L. Stenby - E-bog

- Del 1 og 2

bind 2 i Mestenes serien

Bag om Under huden

Dette produkt indeholder 2 bøger der samlet udgør Under huden - Mestenes 2. Under huden del 1 og Under huden del 2 er samlet med foliering. Pigen i spejlet ligner ikke en Desron.Når jeg står lænet frem mod glasset, bliver plastikkortet i min brystlomme presset mod mine ar.Hun ligner heller ikke en Mestenes. Der står ‘Desron’ og en masse tal på plastikkortet. Det er det, der betyder, at jeg må være her. Det eneste, jeg skal sige, er, at pigen på billedet er mig. Mestenes har fået et nyt liv på Roevel Akademi, langt væk fra tågen og langt væk fra Ham.Axten hjælper Mestenes med at falde til, men der er ting, som det måske er bedst, at Axten ikke ved.Det er svært at lægge fortiden bag sig, når minderne stadig sidder under huden, og nye kribler frem. Under huden er anden bog i Mestenes-serien, en psykologisk fantasyfortælling med LGBTQ-elementer. Om seriens første bog, Inkarnation, sagde anmelderne: “Inkarnation” er intet mindre en genial bog, der lige fra første side formår at tryllebinde læseren.★★★★★ – Nerdy Treats Da jeg var færdig med at læse den, sad jeg tilbage med en følelse af, at jeg aldrig har læst noget lignende … det er en meget unik bog, med en meget anderledes fortælling, men jeg kunne virkelig godt lide den.★★★★★ – Rejsen i Litteraturen

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793349575
 • Udgivet:
 • 24. Marts 2020
 • Straks på e-mail.

Online pris

 • BLACK WEEK
  : :

Fordelspris

Anmeldelser af Under huden

  Beskrivelse af Under huden

  Pigen i spejlet ligner ikke en Desron. Når jeg står lænet frem mod glasset, bliver plastikkortet i min brystlomme presset mod mine ar. Hun ligner heller ikke en Mestenes. Der står ‘Desron’ og en masse tal på plastikkortet. Det er det, der betyder, at jeg må være her. Det eneste, jeg skal sige, er, at pigen på billedet er mig. Mestenes har fået et nyt liv på Roevel Akademi, langt væk fra tågen og langt væk fra Ham. Axten hjælper Mestenes med at falde til, men der er ting, som det måske er bedst, at Axten ikke ved. Det er svært at lægge fortiden bag sig, når minderne stadig sidder under huden, og nye kribler frem.

  Forlagets beskrivelse af Under huden

  Pigen i spejlet ligner ikke en Desron.
  Når jeg står lænet frem mod glasset, bliver plastikkortet i min brystlomme presset mod mine ar.
  Hun ligner heller ikke en Mestenes.
  Der står ‘Desron’ og en masse tal på plastikkortet. Det er det, der betyder, at jeg må være her. Det eneste, jeg skal sige, er, at pigen på billedet er mig.

  Mestenes har fået et nyt liv på Roevel Akademi, langt væk fra tågen og langt væk fra Ham.
  Axten hjælper Mestenes med at falde til, men der er ting, som det måske er bedst, at Axten ikke ved.
  Det er svært at lægge fortiden bag sig, når minderne stadig sidder under huden, og nye kribler frem.

  Brugerbedømmelser af Under huden  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.